eSokobanja.rs

Omiljeno beogradsko izletište Ada Ciganlija, dobilo je park za venčanja. Već je sklopljen jedan brak, a interesovanje budućih mladenaca je, prema rečima izvršnog direktora Ade Ciganlije, veliko. Ovaj park prvi je te vrste u Srbiji.

Omiljeno beogradsko izletište Ada Ciganlija, dobilo je park za venčanja.
  Već je sklopljen jedan brak, a interesovanje budućih mladenaca je, prema rečima izvršnog direktora Ade Ciganlije, veliko.
  Ovaj park prvi je te vrste u Srbiji. U njemu je sve prilagođeno venčanju na otvorenom - tu je sojenica na betonskoj podlozi sa stolom predviđenim za matičara i mladence, a do sojenice vodi prilazna staza. Dekoracija prostora zavisi od mladenaca.
  "Mladenci u zavisnosti od svojih želja, afiniteta, ideja mogu dekorisati prostor po svojoj želji, volji, naravno u dogovoru sa preduzećem, znači da mora da se uklapa u ambijent”, kaže izvršni direktor JP "Ada Ciganlija" Milan Ilić.
  Venčanje na Adi Ciganliji mladence ne košta gotovo ništa. Potrebno je samo na vreme dogovoriti detalje i zakazati venčanje.
  "Što se tiče Ade Ciganlije, sam prostor izdajemo besplatno, jedina obaveza je kupovina ove sadnice, što, takođe, mi organizujemo, tako da mladenci ne moraju da imaju još jednu obavezu”, rekao je Ilić.
  “To je jedini trošak, a sve ostalo,  ekstra, što se tiče dekoracije i ekstra sadržaja je na samim mladencima da odluče kako će to realizovati i mi ćemo im pomoći u tom”, kaže on.
  Oltar i put do njega, opremljeni su reflektorima, pa će venčanja biti moguća i u večernjim satima.
  Ideja o stvaranju parka za venčanja na Adi Ciganliji postoji već godinu dana.
  Bilo je potrebno malo truda i vremena da se ta ideja i realizuje.
  Jedini zadatak koji mladenci imaju jeste da posade drvo ispod kog će stajati metalna pločica sa njihovim imenima i datumom kad su sklopili brak.
  Daleko od gradske buke i vreve, možda je pravo vreme i mesto da se kaže – “Da”...
  Milica i Igor Solać - prvi su bračni par koji je izgovorio sudbonosno „DA“ u Parku za venčanja.

  oOo