eSokobanja.rs

Sportska hala u dvorištu osnovne škole u Sokobanji biće otvorena sutra u 12h. Građanima će se obratiti predsednik opštine Dimitrije Lukić, dok će u sportskom delu programa učestvovati Ivana Zamfirović, prvakinja Evrope u karateu

sokobanja sportska hala25.04.2012. VEST- Otvaranje hale

Sportska hala u dvorištu osnovne škole u Sokobanji biće otvorena sutra u 12h. Građanima će se obratiti predsednik opštine Dimitrije Lukić, dok će u sportskom delu programa učestvovati Ivana Zamfirović, prvakinja Evrope u karateu, Karate klub "Ozren sokotop", Odbojkaški klub "Ozren", Košarkaški klub "Sokobanja" i veterani Omladinskog košarkaškog kluba "Ozren". Otvaranju hale će prisustvovati i zvaničnici Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, OŠ, SŠ u Sokobanji, kao i predstavnici sokobanjskih sportskih klubova kojima je hala i namenjena.

 


26.04.2012. VEST - Otvaranje hale

Sportska hala u dvorištu osnovne škole u Sokobanji otvorena je danas . Građanima se obratito predsednik opštine Dimitrije Lukić i Milan Đokić, državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoj zadužen za Nacionalni investicioni plan. U sportskom delu programa učestvovali Ivana Zamfirović, prvakinja Evrope u karateu, Karate klub "Ozren sokotop", Odbojkaški klub "Ozren", Košarkaški klub "Sokobanja" i veterani Omladinskog košarkaškog kluba "Ozren". Otvaranju hale prisustvovali su prestavnici OŠ i SŠ u Sokobanji, kao i predstavnici sokobanjskih sportskih klubova kojima je hala i namenjena.