eSokobanja.rs

Opstanak FK Ozren:: Predsednik FK Ozren Milija Milenković rekao je da se klub nalazi na ivici egzistencije zbog neplaćenog duga za vodu u iznosu od 2,5 miliona dinara, tako da je opstanak, u finansijskom, ali i takmičarskom smislu...

FK Ozren14.02.2012. VEST - FK Ozren

Novi šef stučnog štaba FK Ozren Ljubiša Knežević predočio je javnosti svoje planove za prolećni deo Pomoravsko-timočke zone i kaže da je cilj je napraviti ekipu sposobnu da uvek pobeđuje i da ostvari opstanak u u zoni. Kako on kaže liga je izjednačena i očekuje se žestoka borba, kako za prvo mesto, tako i za opstanak. Knežević je bio igrač Ozrena u periodu od 1974.-e do 1981.-e, a kao trener radio je u beogradskim klubovima Železniku, Batajnici, BASK-u, Lokomotivi i Železničaru.

 14.02.2012. VEST - Opstanak FK Ozren

Predsednik FK Ozren Milija Milenković rekao je da se klub nalazi na ivici egzistencije zbog neplaćenog duga za vodu u iznosu od 2,5 miliona dinara, tako da je opstanak, u finansijskom, ali i takmičarskom smislu, reč koja se sve češće može čuti u prostorijama kluba. Milenković je rekao da se ne sme dozvoliti da se klub koji postoji 100 godina tek tako ugasi, i da se očekuje pomoć lokalne zajednice. On je podsetio da klub predstavlja instituciju u Sokobanji, da ima 7 selekcija sa preko 240 članova, i da bi sve to palo u vodu ukoliko bi se klub ugasio.