eSokobanja.rs

Odbornica SO Sokobanja, Danijela Vasiljevuć, uputila je našoj redakciji odgovor na današnje saopštenje za javnost Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, a vezano za njen nedolazak na V sednicu SO Sokobanja i nastavke iste, koji glasi:

danijela vasiljevicOdbornica SO Sokobanja, Danijela Vasiljevuć, uputila je našoj redakciji odgovor na današnje saopštenje za javnost Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, a vezano za njen nedolazak na V sednicu SO Sokobanja i nastavke iste, koji glasi:
Ovim putem upućujem izvinjenje Srpskoj naprednoj stranci zbog objektivne sprečenosti da dodjem na V sednicu SO Sokobanja zakazanu za 4. 12. 2012., kao ni da prisustvujem nastavcima iste 7. 12., odnosno 21. 12. ove godine. Naime, 3. decembra 2012. godine (dakle, dan pre pomenute sednice) sam se porodila, te zbog brige o novorodjenčetu nisam bila u mogućnosti da obavljam posao odbornika, ni sutradan, ni četiri, odnosno sedamnaest dana kasnije. Takodje, upućujem i čestitku sokobanjskim naprednjacima što su danas svojim saopštenjem, otvoreno i iskreno, u pisanom obliku i uz medijsku pažnju pokazali svoj stav i odnos prema trudnicama i porodiljama, kao i novorodjenima. Od dana kada je V sednica SO zakazana, a naročito od dana mog porodjaja vršen je stalan, svakodnevni pritisak ne mene putem telefonskih poziva i poruka da mogu i da moram da dodjem na sednicu i glasam. Današnje stranačko saopštenje doživljavam i kao ličnu uvredu, mada uvrede nisu izostajale ni prethodnih dana, a odnosile su se i na članove moje porodice. Upravo su ovo razlozi iz kojih je proistekla i moja konačna odluka o iščlanjenju iz SNS-a. Opštinskom odboru SNS-a u Sokobanji želim mnogo uspeha u daljem radu, stoji u odgovoru odbornice Vasiljević na saopštenje OO SNS-a, dostavljenom našoj redakciji.

Na naše pitanje da li će nakon iščlanjenja vratiti odbornički mandat Srpskoj naprednoj stranci, Danijela Vasiljević je odgovorila da neće vratiti mandat, jer kako kaže, smatra da ga je svojim radom u stranci i za stranku zaslužila. Ona je rekla da će posao odbornika obavljati kao i do sada, a u interesu gradjana Sokobanje.