eSokobanja.rs

OTKS šestu godinu za redom organizuje manifestaciju Dobro jutro u Ozren bašti takozvanu Bašta otvorenog srca, koja se održava 1. januara / Hotel Zdravljak tradicionalno organizuje doček Nove godine / Pozorišna predstava Zimska priča pozorišne trupe Skituljko biće izvedena u petak, 30. decembra

22.12.2011. VEST – Bašta otvorenog srca

nova godina sokobanja  OTKS šestu godinu za redom organizuje manifestaciju "Dobro jutro u Ozren bašti" takozvanu "Baštu otvorenog srca", koja se održava 1. januara u podne u Ozren bašti, i svake godine okupi veliki broj kako gostiju tako i meštana. I ove godine, svi prisutni imaće priliku da probaju sokobanjske specijalitete, ali i rtanjski čaj, grejanu rakiju i rasol, dok će za dobro raspoloženje biti zadužen trubački orkestar iz Knjaževca.

 

 
22.12.2011. VEST – HOTEL Zdravljak doček Nove godine

Hotel Zdravljak tradicionalno organizuje doček Nove godine. Cene dočeka niže su nego ranijih godina, doček Nove godine staje 4.500 dinara dok je repriza 2.800 dinara. U cenu obe svečane večere uključeni su neograničena hrana i piće. Cena dvodnevnog aranžmana je 12.500 dinara u standardnom i 13.500 u renoviranom delu hotela, dok je trodnevni aranžman 14.500 odnosno 15.700 dinara. Deca do 10 godina imaju 50% popusta na cene aranžmana i svečanih večera. Za dobro raspoloženje ove godine biće zaduženi Ekstrim bend iz Sokobanje i Zlatne trube iz Knjaževca, a za sve prisutne biće organizovana i novogodišnja lutrija.


22.12.2011. VEST – Zimska priča

Pozorišna predstava "Zimska priča" pozorišne trupe "Skituljko" biće izvedena u petak, 30. decembra. Direktor OTKS Bratislav Majkić pozvao je ovom prilikom sve mališane da u društvu svojih roditelja dočekaju Deda Mraza koji je pripremio iznenadjenje za sve mališane, a koji će u Sokobanju stići dan pre Nove Godine. Pozorišnu predstavu "Zimska priča" svi zainteresovani mogu pogledati u atrijumu Zavičajnog muzeja sa početkom u 17 časova.