eBooking.rs

Srpska vlada je donela uredbu: još 13 delatnosti biće obuhvaćene obaveznom fiskalizacijom, a počeće u različito vreme... Od 1. juna 2009, fiskalne kase će morati da imaju: putničke agencije, sektor zdravstvene zaštite stanovništva, a od 1. januara 2010, i taksi prevoz. Dakle, od 1. juna ove godine: putničke agencije i turoperateri, proizvodnja...

   Srpska vlada je donela uredbu: još 13 delatnosti biće obuhvaćene obaveznom fiskalizacijom, a počeće u različito vreme...
  Od 1. juna 2009, fiskalne kase će morati da imaju: putničke agencije, sektor zdravstvene zaštite stanovništva, a od 1. januara 2010, i taksi prevoz.
  Dakle, od 1. juna ove godine: putničke agencije i turoperateri, proizvodnja i opravka obuće, sektor zdravstvene zaštite stanovništva, osim zdravstvenih usluga koje se obezbedjuju iz sredstava obaveznog osiguanja, veterinarske  aktivnosti osim primarne terenske zdravstvene zaštite životinja.
  Fiskalni sistem će od 1. marta 2010.  obuhvatiti i advokatske poslove i sistem obrazovanja, tako da će fiskalne račune izdavati i osovne, i više, i visoke obrazovne ustanove.
  Fiskalizacija mora da obuhvati sve, podjednako.

  oOo