eBooking.rs

Nevreme koje je zahvatilo područje opštine Sokobanja donelo je nevolje stanovnicima opštine / Vodosnabdevanje i snabdevanje električnom energijom u Sokobanji je otežano zbog niskih temperatura

02.02.2012. VESTI: PREDSEDNIK OPŠTINE

mecava  Nevreme koje je zahvatilo područje opštine Sokobanja donelo je nevolje stanovnicima opštine. Tokom dana svi lokalni putevi su bili prohodni osim puta prema Radnekovcu. Ekipe za čišćavanje puteva su stalno na terenu kaže, Dimitrije Lukić, predsednik opštine Sokobanja. Jak vetar dodatno je otežavao čićšnje jer na pojedinim deonicama lokalnih puteva pravi snežne nanose, kaže Lukić


02. 02. 2012. VEST: DIREKCIJA

direkcija za izgradnju  Kako su nas obavestili iz Direkcije za urbanizam i izgradnju Sokobanja, stanje na lokalnim putevima naše opštine je veoma kritično. Neprohodan je put ka Radenkovcu, a teško je prohodan put ka Šarbanovcu. Kritični putni pravci su prema Rujevici, Belom Potoku, Resniku i Čitluku. Ekipe Direkcije su na terenu, ali zbog jake oluje i snega koji pada, rad ekipa je usporen i otežan, saznajemo od Nadzornog organa za zimsko održavanje lokalnih puteva, Bojana Todosijevića.

 

 

02. 02. 2012. FONO: KOMUNALNO

komunalno-preduzece-napredak-sokobanja  Vodosnabdevanje u Sokobanji je otežano zbog niskih temperatura, kao i isključenja struje usled kvarova, saznajemo od direktora JKP "Napredak", Sase Drljače. Postrojenja koja postoje u JKP "Napredak" nisu predvidjena za rad u ovakvim vremenskim uslovima, kaže on:

 

 

02. 02. 2012. VEST: EDB

edb sokobanja  Snabdevanje električnom energijom u opštini Sokobanja otežano je zbog vremenskih prilika. Usled nevremena koje je juče popodne zahvatilo našu opštinu, sinoć u 21h došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom u selu Dugo Polje. Snabdevanje je normalizovano danas oko 12h. Ima i sitnih kvarova na niskonaponskoj mreži u Sokobanji, Blendiji, Resniku i Trubarevcu, saznajemo od direktora EDB Sokobanja, Siniše Petrovića.