eSokobanja.rs

Članovi Književnog kluba Sokolovo pero i dalje beleže uspehe. Na Međunarodnoj pesničkoj manifestaciji Rudnička vrela, održanoj u Gornjem Milanovcu Hranimir Milojković dobio je povelju / Na saboru Književnog stvaralaštva Olovko ne ćuti Barajevo 2011. Rada Krstić dobila je plaketu za osvojeno treće mesto

12.10.2011. VEST – Rudnička vrela

sokolovo pero  Članovi Književnog kluba ”Sokolovo pero” i dalje beleže uspehe. Na Međunarodnoj pesničkoj manifestaciji “Rudnička vrela” , održanoj u Gornjem Milanovcu predsednik KK “Sokolovo pero” Hranimir Milojković dobio je povelju za pesmu “Crni zapis”. Učestvovali su pesnici iz svih krajeva Srbije i bivših jugoslovenskih republika. Milojković kaže da je ovo veliko priznanje pre svega za Književni klub “Sokolovo pero”. 


12.10.2011. VEST – Olovko ne ćuti

Na saboru Književnog stvaralaštva “Olovko ne ćuti” Barajevo 2011. Rada Krstić članica KK “Sokolovo pero” dobila je plaketu za osvojeno treće mesto za pesmu “Rođendan” . Naša pesnikinja treći put je učestvovala na ovoj manifestaciji, i kako nam je rekla prezadovoljna je osvojenim priznanjem. Na ovogodišnjem Saboru učestvovao je veliki broj pesnika kako iz zemlje tako i inostranstva. Odštampan je i Zbornik sa nagrađenim i pohvaljenim pesmama.