eSokobanja.rs

Moto skup 2011 Sokobanja:: Četvrto okupljanje motociklista u Sokobanji, u organizaciji moto kluba Falcons, Opštine Sokobanja i OTKS Sokobanja održaće se od 22. do 24. jula.

21.07.2011. VEST – Moto skup

  Četvrto okupljanje motociklista u Sokobanji, u organizaciji moto kluba „Falcons“, Opštine Sokobanja i OTKS Sokobanja održaće se od 22. do 24. jula. Za subotu 23. jul organizatori su pripremili bogat program. Egzibicionista Jure Križman iz Slovenije nastupiće u dva navrata od 17 i 30 i od 19h na igralištu kod škole. Defile motociklista kroz Sokobanju predvidjen je za 18 časova, a na centralnom gradskom trgu sa početkom u 21h nastupiće poznata rok grupa „ATOMSKO SKLONIŠTE“. Ove godine mesto okupljanja biće u parku pored Stare škole, u centru grada. Za sve učesnike skupa obezbedjeni su ručak i osveženje, a kako saznajemo od Dragana Andjelkovića, predsednika moto kluba "Falcons", očekuje se oko 1.000 bajkera sa i bez motora.

Zbog održavanja Moto skupa u subotu 23. jula u periodu od 8h do ponoći biće zatvorene ulice Mitropolita Mihaila od Doma Zdravlja do škole i 27. marta od škole do biblioteke.