eSokobanja.rs

Omladinska organizacija O2 u okviru akcije Mladi su zakon organizovala je u subotu turnir u basketu i veliku žurku . Koordinatorka projekta, Jelena Ivanović kaže da je cilj ove akcije prikupljanje novca za sređivanje školskih prostorija

08.09. 2011. VEST- Dodela zahvalnica 

O2

Povodom akcije ‚‚Mladi su zakon‚‚ u okviru koje je u subotu održan turnir u basketu i velika žurka donatorskog karaktera juče su u holu srednje škole Branislav Nušić podeljene zahvalnice učesnicima. Akcija je sprovedena u cilju sakupljanja sredstava za obnavljanje jedne školske prostorije koja će nadalje biti korišćena za vannastavne aktivnosti, druženje ali i za razgovore sa roditeljima-kaže Tanja Petrović, jedna od učesnica projekta. U akciji je učestvovao veliki broj mladih a pomogli su i Ministarstvo omladine i sporta i Timočki omladinski centar.

 


06. 09. 2011. VEST- Omladinska organizacija O2

  Omladinska organizacija O2 u okviru akcije ‚‚Mladi su zakon‚‚ organizovala je u subotu turnir u basketu i veliku žurku . Koordinatorka projekta, Jelena Ivanović kaže da je cilj ove akcije prikupljanje novca za sređivanje školskih prostorija kao i aktivnije uključivanje mladih u život lokalne zajednice. Takođe, naglasila je značaj volonterizma kod mladih i dodala da je zadovoljna efektom akcije i najavila nove projekte.Projekat su pomogli Ministarstvo omladine i sporta i Timočki omladinski centar.