eSokobanja.rs

Jedanaesti Memorijalni turnir u malom fudbalu, Bora Stefanović-Sokobanja 2011. u znak sećanja na sve pripadnike MUP-a koji su izgubili živote braneći otadžbinu biće održan u subotu 03. 09. 2011

 05.09. 2011. VEST- Memorijalni turniru u malom fudbalu

Jedanaesti Memorijalni turnir u fudbalu Bora Stefanović-Sokobanja 2011. održan je u subotu na terenima hotela Zdravljak i Banjica, kao i na terenima kod škole . Učestvovalo 28 policijskih i jedna ekipa Bezbedonosno informativne agencije. Nakon otvaranja turnira na gradskom groblju na grobove policajca Bore Stefanovića i rezerviste SAJ-a, Gorana Živadinovića cveće su položili članovi porodice Stefanović i predstavnici Policijske stanice Sokobanja. Nakon fer i sportskog nadmetanja najbolja je ekipa Policijske uprave Požarevac, drugo mesto osvojila je Policijska uprava „Sombor“, dok je treća ekipa Policijske uprave “Jagodina”.


 30. 08. 2011. VEST- Memorijalni turniru u malom fudbalu

Jedanaesti Memorijalni turnir u malom fudbalu, “Bora Stefanović-Sokobanja 2011.” u znak sećanja na sve pripadnike MUP-a koji su izgubili živote braneći otadžbinu biće održan u subotu 03. 09. 2011. Takmičenje će se održati na terenima hotela ‚‚Zdravljak‚‚ , ‚‚Banjica‚‚ i Osnovne škole ‚‚Mitropolit Mihajlo‚‚ bez obzira na vremenske prilike. Okupljanje takmičara je u 8 časova na sportskim terenima hotela ‚‚Zdravljak‚‚ dok je u 10 časova polaganje cveća na grob tragično nastradalih, oficira policije, Bore Stefanovića i rezerviste SAJ-a, Gorana Živadinovića. Organizatori turnira su Policijska stanica u Sokobanji, lokalna samouprava i porodica Stefanović.