eSokobanja.rs

Med i cajevi:: Ovogodisnji, V Sajam lekovitog bilja, meda i zdrave hrane, koji se od 02.jula,2008.godine, odrzava u Sokobanji, nije ispunio ocekivanja organizatora. Svoje proizvode izlozilo je samo sest proizvodzaca meda, krema i cajeva od lekovitog bilja

Med i cajevi Sokobanja 2008Ovogodisnji, "V Sajam lekovitog bilja, meda i zdrave hrane", koji se od 02.jula,2008.godine, odrzava u Sokobanji, nije ispunio ocekivanja organizatora. Svoje proizvode izlozilo je samo sest proizvodzaca meda, krema i cajeva od lekovitog bilja. Zdrava hrana je izostala ove godine i ostala je samo u nazivu Sajma.
Jedini novitet, ekstrat caja u kasicici, izlozio je sokobanjski "Adonis" i mnogobrojni posetioci su imali priliku da caj probaju. Izlagaci se zale na visoke cene zakupa prostoraza stand, dok organizator kaze da 1.000 dinara dnevno za sest kvadratnih metara prostora i postavljen stand nije mnogo. I jednima i drugima, tesko je ugoditi, ali se nadamo da ce sledece godine biti vise izlagaca i novih proizvoda.

1.pcelarski centar "Batinic"- Sokobanja
2.pcelinjaci "Avramovic" - Sokobanja
3."Adonis"- Sokobanja
4."Bioteo"- Beograd
5.travar Zoran Djukic- Aleksandrovac
6."Herba bilje"- Nis