eBooking.rs

MAJSTORI KULINARSTVA::Petoro učenika, četiri redovna i jedan vanredni, srednje škole "Branislav Nušić", u Sokobanji, položilo je diplomski ispit iz kuvarstva, 29. avgusta, 2008. godine, tačno u podne.

diplomci

Petoro učenika, četiri redovna i jedan vanredni, srednje škole "Branislav Nušić", u Sokobanji, položilo je diplomski ispit iz kuvarstva, 29. avgusta, 2008. godine, tačno u podne. Sve što su spremili postavili su na trpezu, kako bi profesorska komisija ocenila i degustirala, ne samo degustirala, i uživala svim čulima u jelima, salatama i poslasticama, koje su diplomci pripremili. Za njihovu obuku i znanje koje su stekli kroz trogodišnje školovanje, najzaslužnije su profesori Svetlana Matić, Dragica Miletić i Mila Bogojević. Buducnost novih majstora kulinarske veštine sad zavisi od njih samih, znanja koje su stekli, umeća i volje za kuvanjem. Srđan PutnikKo zna, možda kroz neku godinu, nekog od njih gledamo na malim ekranima u TV emisijama, koje ima svaka televizija, za gastronome.
Diplomirali su Milijana Antić, Nenad Mihajlović, Ervin Šimić, Aleksandar Pešić i Srdan Putnik. Čestitamo! A probali smo, pomalo od svega što su izneli na trpezu i možemo reći - svaka čast!
Vidimo se, u nekom restoranu, u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik