eBooking.rs

KZM, IOM projekat:: Povodom završetka IOM projekta Osnaživanje ljudskog kapitala kroz aktivno učešće mladih, dvadesetoro mladih iz susednih gradova ovog vikenda boraviće u Sokobanji.

06.10.2011. VEST – Završna konferencija u okviru IOM projekta

Svečanost povodom završne konferencije u okviru IOM projekta "Osnaživanje ljudskog kapitala u Srbiji kroz aktivno učešće mladih" održaće se u ponedeljak 10. oktobra u Palati Srbija, saznajemo od Ivane Radosavljević, koordinatora sokobanjske kancelarije za mlade. Ovo će biti prilika da predstavnici lokalnih samouprava, kancelarija za mlade, volonteri,i predstavnici udruženja mladih čiji su projekti finansirani tokom projekta prikažu ostvarene rezultate i podele iskustva i preporuke. Projekat "Osnaživanje ljudskog kapitala u Srbiji kroz aktivno učešće mladih" Medjunarodna organizacija za migracije - IOM sprovodi od 2008. godine u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta RS i lokalnim samoupravama. Ukupna vrednost ovog trogodišnjeg projekta 1.112.538 eura.


21.09.2011. VEST – KZM, IOM projekat

  Povodom završetka IOM projekta „Osnaživanje ljudskog kapitala kroz aktivno učešće mladih“, dvadesetoro mladih iz susednih gradova ovog vikenda boraviće u Sokobanji. Kancelarija za mlade radi i finalne pripreme pred završnu Konferenciju koja će biti održana 10. oktobra u Beogradu, kaže koordinatorka Kancelarije Ivana Radosavljević. Konferenciji će prisustvovati koordinatori iz cele Srbije i partneri na projektu iz Italije.