eSokobanja.rs

ZIMSKI RASPUST:: Kraj prvog polugodišta u Srednjoj školi Branislav Nušić je u petak 30. decembra, kaže direktorka Dragana Trifunović. Zimski raspust će trajati dve nedelje

27.12.2011. VEST - Zimski raspust

raspust

Raspust u Osnovnoj školi Mitropolit Mihailo počinje u subotu 31. decembra rekla je direktorka Jelena Milenović. Odmor za đake će trajati dve nedelje, a prvi radni dan u drugom polugodištu je ponedeljak 16. januar. Tada će biti i promena smene. Direktorka Jelena Milenović je pozvala đake da se, osim igre, posvete i učenju tokom raspusta. Takođe, ona je apelovala na roditelje da skrenu pažnju deci da je upotreba petardi i ostalih pirotehničkih sredstava zabranjena maloletnicima i da je zakonom kažnjiva.


  Kraj prvog polugodišta u Srednjoj školi "Branislav Nušić" je u petak 30. decembra, kaže direktorka Dragana Trifunović. Zimski raspust će trajati dve nedelje, i to od 31. decembra do 13. januara 2012. godine. Prvi radni dan je 16. januar . Nastavničko veće biće održano u četvrtak 29. decembra, dok će nastavnici u dogovoru sa učenicima i roditeljima odrediti termine za roditeljske sastanke.