eSokobanja.rs

Zbog izuzetno visokih temperatura i povećanog broja gostiju u Sokobanji, došlo je do povećane potrošnje vode iz gradskog vodovoda. Molimo gradjane Sokobanje da vodu troše isključivo za piće i higijenske potrebe, a u skladu sa naredbom o nenamenskoj potrošnji vode

komunalno-preduzece-napredak-sokobanja6. 08. 2012. VEST: Komunalno, obaveštenje

Zbog izuzetno visokih temperatura i povećanog broja gostiju u Sokobanji, došlo je do povećane potrošnje vode iz gradskog vodovoda. Molimo gradjane Sokobanje da vodu troše isključivo za piće i higijenske potrebe, a u skladu sa naredbom o nenamenskoj potrošnji vode i Opštinskom odlukom o kumunalnim delatnostima na teritoriji Opštine Sokobanja, stoji u saopštenju za javnost JKP “Napredak”, dostavljenom našoj redakciji.

06. 08. 2012. VEST: Obaveštenje-voda

Nadležna inspekcija Opštinske uprave Opštine Sokobanja je tokom proteklog vikenda, 4. i 5. 08. izvršila inspekciju kontrolišući primenu naredbe o zabrani trošenja vode u svrhu polivanja bašti, pranja i polivanja ulica, parkova, polivanja cveća i travnjaka, punjenja bazena i slično i podnela je 3 prekršajne prijave, stoji u saopštenju za javnost Opštinske uprave dostavljenom našoj redakciji.