eBooking.rs

Taktikom izbegavanja odgovora na konkretna pitanja i skretanja teme u sasvim drugom pravcu, predsednica OO DS Sokobanja, slučajno ili namerno, u predizbornu kampanju je uvela i temu koja evidentno muči čelne ljude DS-a, kako i ovog puta da 'obezbede dovo

Taktikom izbegavanja odgovora na konkretna pitanja i skretanja teme u sasvim drugom pravcu, predsednica OO DS Sokobanja, slučajno ili namerno, u predizbornu kampanju je uvela i temu koja evidentno muči čelne ljude DS-a, kako i ovog puta da ''obezbede dovoljan broj nevažećih glasačkih listića''. Ukoliko se pogledaju rezultati sa prošlih lokalnih izbora, videće se da je zaista bio veliki broj nevažećih listića. Ostaće misterija čiji su glasački listići poništavani i na koji način. Da li je to bio jedan od načina da se na prošlim izborima spreči ulazak u sokobanjsku skupštinu odbornika sa lista DSS, LDP-SPO, G17+ i Nove Srbije, je pitanje na koje nikada nije dat odgovor. 

I ovom prilikom, upućujemo apel, ali i upozorenje, svim učesnicima predstojećih izbora i na lokalnom i republičkom nivou, da u fer i poštenoj atmosferi i izbornom procesu 24. aprila dopustimo građanima opštine Sokobanje da izaberu ko će činiti budući saziv skupštine.  

Predrag Stevanović,

kandidat za odbornika sa liste iz ''treće grupe''