eSokobanja.rs

KARATE:: Prolećni deo takmičarske sezone za KK Ozren-Sokotop bio je veoma uspešan. Sokobanjski karatisti su ostvarili zavidne rezultate, osvojivši veliki broj medalja, kaže trener, Ivana Zanfirović.

01. 07. 2011. VEST: KARATE, USPEH KLUBA

karate  Prolećni deo takmičarske sezone za KK „Ozren-Sokotop“ bio je veoma uspešan. Sokobanjski karatisti su ostvarili zavidne rezultate, osvojivši veliki broj medalja, kaže trener, Ivana Zanfirović. U Ligi šampiona sa 9 takmičara osvojili smo 14 medalja, što je veliki uspeh jer su neke ekipe sa više takmičara ostvarile slabije rezultate, dodaje ona. Na Kupu Srbije-“Miloš“, proverenom turniru za prvenstvo Evrope za mlade „Ozren-Sokotop“ je takodje ostvario zapažene rezultate. Medjutim, zbog finansijskih problema, kvalifikovani takmičari Lige šampiona, članovi „Ozren-Sokotopa“, njih četvoro, nisu otišli na Prvenstvo Evrope koje je održano u Holandiji jer nisu mogli da izdvoje sredstva za odlazak, kaže Ivana Zanfirović. Reč je o kvalitetnim takmičarima koji bi se sigurno ostvarili dobre rezultate, kaže Ivana Zanfirović.

 


01. 07. 2011. VEST: KARATE: NAJAVE ZA TAKMIČENJA

Prolećni deo takmičarske sezone karatisti KK „Ozren Sokotop“ završili su IV po redu školskim takmičenjem, koje je pratio veliki broj meštana i sokobanjskih gostiju. Završili smo treninge u karate školi, učenici su na raspustu, a ponovno okopljanje najavljeno je za 1. septembar-početak nove školske godine, kaže trener KK „Ozren-Sokorop“, Ivana Zanfirovič. Septembra meseca će biti održano veliko takmičenje: Prvenstvo sveta za kadete, juniore i seniore u Čikagu. Od materijalnih sredstava zavisi da li ćemo učestvovati na ovom velikom takmičenju, kaže Ivana Zanfirović. Nakon Prvenstva u Čikagu, od oktobra, kao i svake godine, keće sezona kvalifikacija za Prvenstvo Srbije, a biće održano i Odvojeno prvenstvo Vojvodine, a očekuju nas i turniri na kojima učestvujemo svake godine, kaže ona.


01. 07. 2011. VEST: KARATE PRIPREME

Letnji karate kamp u kome će se pripremati i članovi KK „Ozren Sokotop“ biće organizovan avgusta. Karatisti „Ozren Sokotopa“, kao i svake godine nakon prolećnog dela takmičarske sezone, za predstojeća takmičenja pripremaće se u letnjem kampu. Pripreme će biti održane u Tivtu kao i prošle godine, saznajemo od trenera KK „Ozren Sokotop“, Ivane Zanfirović. Desetak, petnaestak učesnika iz Sokobanje biće na letnjim pripremama. Očekuje nas 10 dana jačih priprema i treninga, kađe Ivana Zanfirović.