eSokobanja.rs

Povodom 40 godina od osnivanja FK Trebič u ponedeljak su u sali iznad Vatrogasnog dodeljene zahvalnice ljudima koji su dali svoj doprinos klubu.

fk trebic grb22.05.2012. VEST RTV Sokobanja - Jubilej FK Trebič

Povodom 40 godina od osnivanja FK Trebič u ponedeljak su u sali iznad Vatrogasnog dodeljene zahvalnice ljudima koji su dali svoj doprinos klubu. Zahvalnice su primili pojedinci i firme koji su pomogli klubu, ali i oni najstariji koji su dali svoj doprinos u nekim prošlim vremenima. Predsednik Skupštine kluba Radomir Milovanović kaže da je zadovoljan što je klub sačuvan u proteklih 40 godina. Povodom ovog jubileja, u goste Trebiču dolazi superligaš FK Jagodina. Oni će danas odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu Bata Nole na Podini. Utakmica počinje u 17h.


24.05.2012. VEST- Trebič

Povodom 40 godina od osnivanja FK Trebič juče je na stadionu Bata Nole na Podini odigrana prijateljska utakmica sa superligašem Jagodinom. Utakmica je odigrana u fer i sportskoj atmosferi a rezultat je bio u drugom planu. Trener FK Trebič Ivica Petrović rekao je da da su svi u klubu zadovoljni i da im je bila čast ugostiti četvrti tim u Srbiji. Trener FK Jagodina Simo Krunić je istakao da je utakmica između Trebiča i Jagodine imala pre svega revijalni karakter i da mu je drago što su svojim prisustvom uveličali proslavu. Nakon utakmice igrači i funkcioneri dva kluba otišli su na zajedničku večeru, gde su dodeljene zahvalnice i pokloni.