eSokobanja.rs

Direkcija za urbanizam i izgradnju Sokobanja, podnela zahtev za odlučivanje o potrebi izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu prjekta – Eksploatacije termo-mineralnih voda izvorišta Limun banja

01.12.2011. V E S T - „Limun banja“

limun banja  Opštinska uprava opštine Sokobanja Odeljenje za urbanizam stambeno komunalne delatnosti i građevinarstvo – zaštita životne sredine obaveštava javnost da je nosilac projekta, Direkcija za urbanizam i izgradnju Sokobanja, podnela zahtev za odlučivanje o potrebi izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu prjekta – Eksploatacije termo-mineralnih voda izvorišta „Limun banja“. Zainteresovani organi i organizacije i zainteresovana javnost mogu ostvariti uvid u podatke i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta u kancelariji br. 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja, radnim danom od 12:00 do 14:00 časova, a mišljenja o podnetom zahtevu mogu dostaviti nadležnom organu u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja. Ovaj organ će u roku od 10 dana od isteka na osnovu podnete dokumentacije i dostavljenih mišljenja, doneti rešenje o tome da li je potrebna ili nije potrebna izrada Studije o proceni uticaja navedenog projekta na životnu sredinu. Obaveštenje se objavljuje na osnovu člana 10. stava 1. zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik RS „ br. 135 /04 i 36/09).

Upozorenje!

Svako neovlašćeno korišćenje, kopiranje, umnožavanje i prikazivanje teksta "Radio televizije Sokobanja" sa sajta www.sokobanja.com, može biti predmet spora pred Osnovim sudom u Zaječaru sudska jedinica Sokobanja.