eBooking.rs

U cilju unapređenja i proširenja usluga prema korisnicima, Narodna biblioteka Stevan Sremac, u Sokobanji je obezbedila jedan kompjuter sa pristupom internetu. Kompjuter je smešten u delu dečijeg odeljenja i dostupan je članovima biblioteke svakog radnog dana

Biblioteka Stevan Sremac U cilju unapređenja i proširenja usluga prema korisnicima, Narodna biblioteka "Stevan Sremac", u Sokobanji je obezbedila jedan kompjuter sa pristupom internetu.
Kompjuter je smešten u delu dečijeg odeljenja i dostupan je članovima biblioteke svakog radnog dana u vremenu od 9 do 18 časova, od ponedeljka do petka,a subotom od 9 do 13 časova.
Entuzijazam direktorke biblioteke, Mirjane Mime Jovanović i razumevanje predsednika opštine Sokobanja, Dimitrija Lukića, za potrebe članova biblioteke za ovim vidom ostvarivanja komunikacija i proširivanjem saznanja, kotišćenjem interneta, pre svega dece koja nemaju kompjuter u svom domu, prevagnuli su da se obezbedi kompjuter. Korišćenje kompjutera je besplatno, a tokom leta mnogim gostima koji su korisnici  bibliotečkih usluga, biće omogućeno korišćenje kompjutera.
Odličan potez direktorke Mirjane Mime Jovanović, nadamo se da će korisnici biti zadovoljni.
Vidimo se u Sokobanji!

Sokobanja,27.11.2009.g.
Vladimir S. Putnik