eSokobanja.rs

Ucenici osnovne škole "Mitropolit Mihailo", iz Sokobanje i Školski odbor, poveli su akciju prikupljanja novcanih sredstava, za pomoc drugu u nevolji. Nedavno je u organizaciji škole i Crvsnog krsta Sokobanje, održan humanitarni kros i prikupljena sredstva su podeljena ugroženoj deci u opštini.

Jelena MilenovićUcenici osnovne škole "Mitropolit Mihailo", iz Sokobanje i Školski odbor, poveli su akciju prikupljanja novcanih sredstava, za pomoc drugu u nevolji. Nedavno je u organizaciji škole i Crvsnog krsta Sokobanje, održan humanitarni kros i prikupljena sredstva su podeljena ugroženoj deci u opštini. Ovoga puta novcana pomoc je potrebna Milanu Trpkovicu, uceniku cetvrtog razreda osnovne škole, koji se teško krece i porebna mu  je  operacija tetiva. Operativni zahvat te vrste izvodi tim lekara i hirurga iz Rusije i dva puta godišnje dolaze u Srbiju, u prolece i jesen i operacija je dogovorena za mart mesec, 2009. godine. Troškovi iznose 200.000 dinara i porodica Trpkovic nije u stanju da je plati i velike nade ulaže u pomoc ljudi dobre volje, saopštila nam je direktor OŠ "Mitropolit Mihailo" gospoda Jelena Milenovic.
    Nadamo se da humanost i u ovom slucaju nece izostati, a novac se može uplatiti na žiro racun broj: 325-9300000004947-83, Sanja Trpkovic, sa naznakom, za pomoc!

                                                              * * *

 9:47 29.10.2008                                                             autor:
                                                                              Vladimir S. Putnik