eSokobanja.rs

Šesto kolo pomoravsko timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu pobedili ekipu FK SFS Borac / Nerešen rezultat u prvom kolu Pionirske lige / III kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

26.09.2011. VEST – FK Ozren

U šestom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu na stadionu "Bata Nole" na Podini pobedili ekipu FK "SFS Borac" iz Paraćina rezultatom 2:0. Oba pogotka za sokobanjske zeleno – bele posigao je Miloš Petrović. Posle šest odigranih kola ekipa Ozrena nalazi se na trećem mestu Pomoravsko – timočke zone sa osvojenih 12 bodova. U narednom sedmom kolu Ozren igra u Kladovu protiv ekipe FK "Djerdap".26.09.2011. VEST – Pioniri Ozren

U prvo kolu Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga pioniri Ozrena su u nedelju na svom terenu dočekali vršnjake iz FK "BSK" iz Bogovine. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2, a pogotke za Ozren postigli su Dušan Nedeljković i Milan Milenković. U narednom kolu pioniri Ozrena dočekuju vršnjake iz FK "Radnički" iz Lubnice.


26.09.2011. VEST – Opštinska liga

III kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

Omladinac – Palilulac 5:1

Slemen – Trebič 1:1

Bukovik – Napredak 0:5

Nakon III kola prvo mesto sa 9 bodova zauzima ekipa „ Napredak“, na drugom mestu nalazi se „Trebič“ sa 7 bodova. Poslednja na tabeli je ekipa „Bukovik“ bez ijednog osvojenog boda.