eSokobanja.rs

Deveto kolu Pomoravsko-timočke zone / Četvrto kolo Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga / Šesto kolo opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend / 8. kolo Okružne lige Zaječar fudbaleri Sloge iz Žučkovca izgubili

17.10. 2011. Fudbal-Ozren

U devetom kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena gostovali su u Aleksandrovcu gde su se sastali sa ekipom FK Župa. Bez nekolicine standardnih prvotimaca igrači Ozrena prikazali su slabu igru i zasluženo su poraženi rezultatom 5-1. U narednom , desetom kolu Ozren dočekuje jednog od pretendenata na prvo mesto u zoni, ekipu FK Jedinstvo iz Paraćina. Utakmica se igra u subotu, 22. oktobra, na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 15 časova.


17.10.2011. Fudbal-Pioniri i petlići

U četvrtom kolu Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga petlići i pioniri FK Ozren dočekali su svoje vršnjake iz FK Rtanj iz Boljevca. Petlići Ozrena pobedili su petliće Rtnja ubedljivim rezultatom 8-3, dok su pioniri Ozrena igrali nerešeno sa svojim vršnjacima iz Boljevca, 0-0. U narednom , petom kolu, petlići i pioniri Ozrena u nedelju, 23. oktobra gostuju u Zaječaru gde se sastaju sa vršnjacima iz ekipe FK Kablovi.


17.10.2011. VEST - Opštinska liga

Šesto kolo opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

Mladost – Bukovik 2:2

Slemen – Rtanj 2:2

Napredak – Palilulac 1:2

Pobeda – Omladinac 0:3

Trebič – Ozren2 2:2

Nakon VI kola prvo mesto na tabeli sa 13 bodova zauzima ekipa "Trebič, na drugom mestu sa isto toliko bodova ali slabijeg gola razlike nalazi se "Rtanj", a treće poziciju zauzima ekipa Omladinac Blendija sa 9 bodova.


ŠSK Štipina - Sloga Žučkovac (1:0)

U 8. kolu Okružne lige Zaječar fudbaleri Sloge iz Žučkovca izgubili su u gostima od ŠSK iz Štipine rezultatom 1:0. U narednom kolu Sloga dočekuje lidera na tabeli ekipu Rtnja iz Boljevca. Utakmica se igra u nedelju 16. oktobra od 15 časova na igralištu u Žučkovcu.