eBooking.rs

Fudbal, odbojka, stonitenis i dresovi u Resniku:: Predsednik Kompanije “Milenijum group” Miloš Mitrović , FK “Mladost” iz Resnika poklonio je juče garnituru dresova i fudbalsku loptu

28.03.2011. V E S T – FK „Ozren”

U okviru prvog kola Kupa Srbije na nivou Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, fudbaleri FK”ozren” juče su na stadionu „Bata Nole” na Podini pobedili ekipu FK „Omladinac” iz Blendije rezultatom 6:2. Pogodke za „Ozren” postigli su Miloš Petrović pet pogodaka i Zakovski jedan pogodak, dok su strelci za „Omladinac” bili Nemanja Stanković i Ivan Ristić. U drugom klu Kupa Srbije fudbaleri „Ozrena” sastaju se są ekipom „Sloga” iz Žučkovca.

Odbojka

U osmom kolu Regionalne odbojkaške lige Zaječar, odbojkaši Ozrena savladali su u subotu u Negotinu ekipu „Hajduk Veljko” rezultatom 3:2, po setovima ( 21:25, 25:23, 25:22,25:27, 10:15).). Nakon ove pobede Ozren ostaje na drugom mestu na tabeli. U narednom kolu Ozren dočekuje ekipu „Zaječar” iz Zaječara. Utakmica će biti odigrana u subotu u u školskoj sali, sa početkom u 20 i 30. Pionirska selekcija OK „Ozren“ na početku lige prve utakmice odigraće u nedelju u Knjaževcu sa ekipama „Knjaževac“ i Đerdap“.

Dresovi u Resnik

Predsednik Kompanije “Milenijum group” Miloš Mitrović , FK “Mladost” iz Resnika poklonio je juče garnituru dresova i fudbalsku loptu. Ovo je početak saradnje Kompanije “Milenijum group” i FK “Mladost”, koju je započeo Ranđel Petrović lekar Rukometnog kluba “Milenijum” koji posluje u okviru ove kompanije. Predsednik Kompanije “Milenijum group” Miloš Mitrović, izjavio je da će ova kompanija i u narednom periodu pomagati FK “Mladost” u sportskoj opremi. Nakon dodele dresova na stadionu u Resniku odigrana je i prijateljska utakmica između FK “Mladost” i FK “Sloga” iz Žučkovca. Ovo je bila pripremna utakmica pred početak prvenstva Opštinske fudbalske lige.

Stoni tenis

Završni turnir Opštinske stonoteniske lige odigran je u subotu. Prvo mesto osvojio je Dragan Najdić iz ekipe All stars. Drugo mesto Predragu Stojanoviću iz ekipe Kontra a treće mesto zauzeo je Nikola Božinović iz ekipe All stars. Igrači kažu da je borba bila fer i korektna, i da su zadovoljni celokupnom organizacijom takmičenja. Na turniru je učestvovalo 8 najboljih igrača Opštinske stonoteniske lige.