eSokobanja.rs

U utorak 11. oktobra u Zaječaru obavljena je selekcija igrača sa područja Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga rodjenih 2000. godine. Iz FK Ozren selekciju je uspešno prošao Vladimir Milovanović

14.10.2011. VEST – FK Ozren

U devetom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena gostuju u Župskom Aleksandrovcu, gde se sastaju sa ekipom FK “Župa”. Utakmica se igra u nedelju 16. oktobra sa početkom u 15 časova.

 


 

14.10.2011 VEST – FK Ozren pioniri


U četvrtom kolu Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga petlići i pioniri FK “Ozren” dočekuju svoje vršnjake iz FK “Rtanj” iz Boljevca. Utakmica se igra u nedelju 16. oktobra sa početkom u 10 časova i 11h i 30 minuta na stadionu Bata Nole na Podini.

 


14.10.2011. VEST – FK Ozren, selekcija

 

U utorak 11. oktobra u Zaječaru obavljena je selekcija igrača sa područja Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga rodjenih 2000. godine. Iz FK “Ozren” selekciju je uspešno prošao Vladimir Milovanović, član pionirske ekipe, učenik petog razreda OŠ “Mitropolit Mihailo” koji je time obezbedio učešće na selekciji igrača za područje Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije.

 


 

14.10.2011. VEST – Opštinska liga

VI kolo Opštinske fudbalske lige biće odigrano za vikend. Sutra se sastaaju:

Trebič – Ozren 2

Mladost – Bukovik 

U nedelju će biti odigrane sledeće utakmice:

Napredak – Palilulac

Pobeda – Omladinac Blendija

Slemen - Rtanj