eSokobanja.rs

FK Ozren u derbiju kola dočekuje ekipu FK Jedinstvo iz Paraćina / Pioniri i petlići Ozrena u nedelju gostuju u Zaječaru / Ozren 2 sastavljena od omladinaca i kadeta FK Ozren dočekuje ekipu FK Napredak iz Jošanice

21.10. 2011. VEST-FK Ozren

 U desetom kolu Pomoravsko-timočke zone ekipa FK „Ozren” u derbiju kola dočekuje ekipu FK „Jedinstvo” iz Paraćina. Utakmica se igra sutra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 15 časova. Ovo je prilika igračima Ozrena da se dobrom igrom i pobedom pred svojim navijačima iskupe za slabu igru i ubedljiv poraz u prošlom kolu u Aleksandrovcu. Igrači i rukovodstvo kluba pozivaju navijače da u što većem broju dodju na stadion i sportskim navijanjem pomognu Ozrenu da osvoji tri nova boda i ostane u vrhu tabele.


21.10. 2011. VEST-FK Ozren-pioniri i petlići

Pioniri i petlići Ozrena u nedelju gostuju u Zaječaru gde se u okviru petog kola Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga sastaju sa svojim vršnjacima iz FK „Kablovi” iz Zaječara.

21.10. 2011. VEST-FK Ozren ll

U sedmom kolu Opštinske lige FSO Sokobanja u nedelju ekipa Ozren 2 sastavljena od omladinaca i kadeta FK „Ozren” dočekuje ekipu FK „Napredak” iz Jošanice. Utakmica se igra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 12 i 30.

21.10.2011. VEST – Opštinska liga

VII kolo Opštinske fudbalske lige biće odigrano za vikend. U subotu se sastaju:

Rtanj – Mladost

Bukovik – Trebič

U nedelju će biti odigrane sledeće utakmice:

Omladinac – Slemen

Palilulac - Pobeda