eBooking Srbija

Dugovanja gradjana prema Elektrodistribuciji ostala su na nivou predhodnih meseci. Dug domaćinstava je oko 95 miliona, dok virmanci duguju oko 45 miliona, kaže Siniša Petrović

22.11.2011. VEST - EDB

EPS  Dugovanja gradjana prema Elektrodistribuciji ostala su na nivou predhodnih meseci. Dug domaćinstava je oko 95 miliona, dok virmanci duguju oko 45 miliona, kaže Siniša Petrović, direktor sokobanjske Elektrodistribucije. Potrošnja električne energije od oktobra meseca povećana je za oko 10% u odnosu na predhodne mesece. Sokobanjska Elektrodistribucija podseća kupce da ukoliko to nisu učinili izmire svoja dugovanja za utrošenu električnu energiju. Plaćanjem duga do roka dospeća naznačenom na računu stiče se pravo na popust od 5 odsto. EPS je omogućio izmirivanje duga na rate iz kategorije široka potrošnja grupa "domaćinstvo", a sve informacije o sklapanju ugovora i reprogramu duga mogu se dobiti na šalteru sokobanjske Elektrodistribucije.
22.11.2011. VEST – Sutra povremeni prekidi

Kako su nas obavestili iz sokobanjske Elektrodistribucije zbog radova na niskonaponskoj mreži, sutra 23. novembra u terminu od 10 do 15 časova dolaziće do povremenih prekida u snabdevanju električnom energijom u naselju Banjica.