eSokobanja.rs

OTKS Sokobanja tradicionalno organizuje doček Deda Mraza uz muzički program za naše najmladje sugradjane, u petak 28. decembra u atrijumu Zavičajnog muzeja sa početkom u 17 časova. / Dobro jutro u Ozren bašti takozvanu Baštu otvorenog srca, koja se održava 1. januara u Ozren bašti, i svake godine okupi veliki broj kako gostiju tako i meštana

novogodiÅ¡nje aktivnostiOTKS Sokobanja tradicionalno organizuje doček Deda Mraza uz muzički program za naše najmladje sugradjane, u petak 28. decembra u atrijumu Zavičajnog muzeja sa početkom u 17 časova. Direktor OTKS Bratislav Majkić pozvao je ovom prilikom sve mališane da u društvu svojih roditelja dočekaju Deda Mraza koji je pripremio iznenadjenje za sve mališane.

OTKS svake godine organizuje manifestaciju ''Dobro jutro u Ozren bašti'' takozvanu ''Baštu otvorenog srca'', koja se održava 1. januara u Ozren bašti, i svake godine okupi veliki broj kako gostiju tako i meštana, kaže direktor OTKS Bratislav Majkić. Svi prisutni imaće priliku da probaju sokobanjske specijalitete, ali i rtanjski čaj i grejanu rakiju, dok će za dobro raspoloženje biti zadužen trubački orkestar iz Knjaževca.

Vaspitači PU Bucko u susret novogodišnjim praznicima tradicionalno pripremaju predstavu za decu i dolazak Deda Mraza, koji će ove godine svoj deci doneti paketiće. Ove godine roditelji su sami pripremali vrećice za paketiće, a akcija je bila jako uspešna na zadovoljstvo roditelja, dece i svih u vrtiću, kaže Miladinka Milenković, direktorka PU Bucko. Predstava za decu održaće se u petak 28. decembra sa početkom u 10 časova. U ponedeljak 31. decembra PU Bucko radiće skraćeno do 12 časova, a 1. 2. i 7. januar su neradni dani. Predškolci su na raspastu, ali oni koji su na celodnevnom boravku bez obzira na raspust mogu da koriste usluge vrtića. Miladinka Milenković, direktorka PU Bucko ovom prilikom čestitala je Novu godinu svoj deci, gradjanima opštine Sokobanja i svim zaposlenima u vrtiću.