eBooking.rs

Dobrotvorno društvo Sveti Sava u okviru svog humanitarnog rada sledeće godine na proleće sprovešće radnu akciju i pomoći jednoj porodici u sredjivanju i adaptaciji prostora za život

29.12.2011. VEST –  Radna akcija

sveti sava  Dobrotvorno društvo "Sveti Sava" u okviru svog humanitarnog rada sledeće godine na proleće sprovešće radnu akciju i pomoći jednoj porodici u sredjivanju i adaptaciji prostora za život. U toku su pregovori sa TV Prva, koja ima emisiju takve sadržine, ali bez obzira na njihovu podršku, Dobrotvorno društvo "Sveti Sava" će sprovesti ovu akciju. Reč je o porodici koju čine dva mala deteta i njihova baka, a kojima su uslovi života u stambenom delu vrlo problematični.

 

 

 


 

 

28.12.2011. VEST

Dobrotvorno društvo "Sveti Sava" svake godine organizuje humanitarne akcije koje imaju za cilj da se pomogne najugroženijima u našoj sredini. UO Dobrotvornog društva doneo je odluku da se radi u tom pravcu, i prikupi hrana, garderoba i nameštaj za one kojima je to najpotrebnije. Obavljeni su razgovori sa rukovodiocima Centra za socijalni rad, i predložen je odredjeni broj porodica kojima je pomoć najpotrebnija. U saradnji sa sokobanjskim Crvenim krstom svi oni koji su u mogućnosti, moći će da podrže ovu akciju i donesu pakete pomoći u prostorije Crvenog krsta. DD "Sveti Sava" pomoglo je jednoj porodici, ali nažalost, mnogo je takvih porodica sa puno dece, koje nemaju osnovne uslove za život.