eSokobanja.rs

Očekivano je bilo da će napasti Demokratsku stranku i hvaliti Vladu u ostavci, ali da će napasti samu sebe, to je već iznenađenje! Mislio sam da je Zorana došla da se izvini građanima Sokobanje, ali izgleda da je ta reč ne postoji u njihovom korpusu moral

Narodni poslanik Dejan NikolićOčekivano je bilo da će napasti Demokratsku stranku i hvaliti Vladu u ostavci, ali da će napasti samu sebe, to je već iznenađenje!
Mislio sam da je Zorana došla da se izvini građanima Sokobanje, ali izgleda da je ta reč ne postoji u njihovom korpusu moralnih normi.
Dok je bila ministarka protiv zaštite životne sredine Sokobanji je stopirala započetu izgradnju Reciklažnog centra (100% investicija Vlade od 35 miliona) koji bi se bavio separacijom i bukvalno prodajom smeća reciklažnim centrima. Bilo bi zaposleno 20 ljudi direktno i mnogo više indirektno. Izgradnja je bila započeta, ali je ona stopirala. I tako u 30 opština. Ukinula je i Fond iz kojeg je započeta izgradnja regionalne deponije u blizini Niša, a koji je 4 godine kasnije (2016) ponovo uspostavljen zbog penala i ozbiljne kritike EU.
Nije prvi put da napada druge za probleme koje je sama pravi.
Dobro je što je smenjena sa mesta ministarke protiv zaštite životne sredine!
To što je i u Knjaževcu napala lokalne naprednjake je verovatno znak novih podela kod njih u stranci.
Lokalni naprednjaci pre nego što reše sve nedaće Sokobanje, mogli bi barem da očiste smeće koje su ostavili juče iza sebe. To je ipak centar grada.

  Narodni poslanik Dejan Nikolić