eSokobanja.rs

Kandidat za predsednika RS Demokratske stranke, Boris Tadić, posetio je u subotu preduzeće za otkup i predradu lekovitog bilja, Adonis d. o. o. Sa predstavnicima OO DS Sokobanja

17. 04. 2012. VEST: Tadić i Adonis

boris tadic u sokobanjiKandidat za predsednika RS Demokratske stranke, Boris Tadić, posetio je u subotu preduzeće za otkup i predradu lekovitog bilja, "Adonis" d. o. o. Sa predstavnicima OO DS Sokobanja, on je obišao pogon preduzeća i razgovarao sa porodicom Nebojše Stanojevića, vlasnika preduzeća "Adonis" o tradiciji bavljenja ovom delatnošću i razvoju preduzeća. Preduzeće"Adonis" je primer kako se obezbedjuje egzistencija ljudi, rekao je Tadić i dodao da bi bio veoma zadovoljan ako bi nakon ovih izbora hiljade ljudi pokrenulo svoj privatni biznis. On kaže da je poruka za ove izbore, koja je potrebna mnogim ljudima koji traže posao, a vezano za neiskorišćene prirodne resurse u našoj zemlji, medju kojima je i lekovito bilje, da je potrebno raditi, jer samo radom možemo učiniti nešto i za sebe i za svoju porodicu i za svoju zemlju. Potrebno je da na valjan način iskoristimo izbore kako bi smo ljude obučili i osnažili novim znanjima i pomogli im da pronadju posao, ali i da ukažemo na one koji koji ne žele da rade, da i njih podstaknemo na posao, rekao je Tadić.

 


17. 04. 2012. VEST: NAJLEPŠE JAJE

Tradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, održana je u subotu, 14. aprila ispred restorana "Amam". Deseta, jubilarna akcija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta, bila je najmasovnija dosad i pored toga što je padala kiša, kaže predsednica Foruma žena DS-a, Sanja Knežević. Gost manifestacije bio je predsednik Demokratske Stranke, Boris Tadić. On je deci, čiji su radovi proglašeni najboljima podelio nagrade i družio se sa mališanima. Ove godine akcija je obogaćena novim idejama, organizovana je radionica oslikavanja uskršnjih jaja na licu mesta, kao i izložba slika, a ovegodine je umesto 4, podeljeno 10 nagrada.