eSokobanja.rs

BITNO KARAVAN:: Borska internet organizacija (BITNO), u saradnji sa Digitalnom Agendom, Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade opštine Sokobanja, dana 14. marta, u sredu, organizuje predavanja pod nazivom BITNO na internetu

bitnoBorska internet organizacija (BITNO),  u saradnji sa Digitalnom Agendom, Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade opštine Sokobanja, dana 14. marta, u sredu,  organizuje  predavanja  pod nazivom “BITNO na internetu”.  Predavanja će biti održana  u velikoj Sali SO Sokobanja (iznad Vatrogasnog) sa početkom u18 h.

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.


Teme koje će biti obuhvaćene su:

1.  Značaj interneta

2.   Blog kao jedan od najjednostavnijih načina promocije

3.   Upotreba i značaj društvene mreže Fejsbuk

4.   Upotreba i značaj društvene mreže Tviter

5.   Zloupotreba interneta, kako je prepoznati i sprečiti

6.   Šta raditi a šta nikako ne raditi na internetu

Projekat “BITNO karavan” želi da pospeši popularizaciju interneta kao globalnog medija i resursa za unapređenje kvaliteta života. U tom cilju će obići 15 gradova Srbije i izvršiti edukaciju građana. Nakon predavanja očekuje se bolja informisanost o načinu funkcionisanja i pravilnog korišćenja interneta.
Saradnik na Projektu “BITNO karavan”  je kompanija Telenor.


12.03.2012. VEST – Bitno na internetu

Borska internet organizacija (BITNO), u saradnji sa Digitalnom Agendom i Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade opštine Sokobanja, u sredu 14. marta organizuje predavanja pod nazivom “BITNO na internetu”. Projekat “BITNO karavan” želi da pospeši popularizaciju interneta kao globalnog medija i resursa za unapređenje kvaliteta života. U tom cilju će obići 15 gradova Srbije i izvršiti edukaciju građana. Nakon predavanja očekuje se bolja informisanost o načinu funkcionisanja i pravilnog korišćenja interneta. Saradnik na Projektu “BITNO karavan” je kompanija Telenor. Predavanja će biti održana u velikoj Sali SO Sokobanja (iznad Vatrogasnog) sa početkom u 18 h. Ulaz je slobodan za sve zainteresovane.