eSokobanja.rs

Nacionalna koalicija za decentralizaciju sprovodi projekat "Autobus decentralizacije" koji ima za cilj da kanališe postojeću energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji. U okviru projekta će biti organizovano putovanje u 12 opština i gradova širom Južne Srbije brendiranim autobusom./ Na Izbornoj Skupštini Opštinske organizacije invalida rada za predsednika je izabran Vladimir Klasanović, koji će ovu funkciji obavljati u naredne četiri godine.

09.09.2010. V E S T – „Autobus decentralizacije” posetiće Sokobanju krajem sledeće nedelje

Nacionalna koalicija za decentralizaciju sprovodi projekat "Autobus decentralizacije" koji ima za cilj da kanališe postojeću energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji. U okviru projekta će biti organizovano putovanje u 12 opština i gradova širom Južne Srbije brendiranim autobusom koji će uz promo materijale biti opremljen i da pruži internet i druge usluge građanima sa ciljem direktne komunikacije sa donosiocima odluka u Beogradu. Građani Južne Srbije, najsiromašnijeg regiona u Srbiji, koji su potpuno zanemareni od strane političke elite, moći će se tom prilikom obratiti ključnim donosiocima odluka u Srbiji i podeliti svoje probleme sa njima, stoji u saopštenju Nacionalne koalicije za decentralizaciju dostavljenom našoj redakciji. Želeći da pokažemo da su očekivanja građana visoka i da politički pritisak na postojeću vlast raste, ovim projektom smo želeli da napravimo dogovor sa građanima Južne Srbije o kvalitetu decentralizacije koji tražimo, koji je realan, isplativ i koji omogućava učešće građana u donošenju odluka u skladu sa evropskim standardima, kažu u Nacionalnoj koaliciji za decentralizaciju. Kako su nas obavestili , „Autobus decentralizacije” posetiće Sokobanju krajem sledeće nedelje. O tačnom datumu dolaska autobusa bićete naknadno i blagovremeno obavešteni. Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva sve zainteresovane da se pridružite akciji sa parolom: Vreme je da Beograd prestane da odlučuje o svemu.

 


09.09.2010. Vest – Invalidi rada

Na Izbornoj Skupštini Opštinske organizacije invalida rada za predsednika je izabran Vladimir Klasanović, koji će ovu funkciji obavljati u naredne četiri godine. Za sekretara Opštinske organizacije izabrana je Jelena Krstić. Pored članova skupštine izabran je i Nadzorni i Izvršni odbor, kaže Vladimir Klasanović, novoizabrani predsednik Opštinske organizacije invalida rada.