Autobus za decentralizaciju posetiće Sokobanju - Vesti Soko TV 09.09.2010.godine

Nacionalna koalicija za decentralizaciju sprovodi projekat "Autobus decentralizacije" koji ima za cilj da kanališe postojeću energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji. U okviru projekta će biti organizovano putovanje u 12 opština i gradova širom Južne Srbije brendiranim autobusom./ Na Izbornoj Skupštini Opštinske organizacije invalida rada za predsednika je izabran Vladimir Klasanović, koji će ovu funkciji obavljati u naredne četiri godine.

Autobus za decentralizaciju posetiće Sokobanju - Vesti Soko TV 09.09.2010.godine
9 Septembar 2010

09.09.2010. V E S T – „Autobus decentralizacije” posetiće Sokobanju krajem sledeće nedelje

Nacionalna koalicija za decentralizaciju sprovodi projekat "Autobus decentralizacije" koji ima za cilj da kanališe postojeću energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji. U okviru projekta će biti organizovano putovanje u 12 opština i gradova širom Južne Srbije brendiranim autobusom koji će uz promo materijale biti opremljen i da pruži internet i druge usluge građanima sa ciljem direktne komunikacije sa donosiocima odluka u Beogradu. Građani Južne Srbije, najsiromašnijeg regiona u Srbiji, koji su potpuno zanemareni od strane političke elite, moći će se tom prilikom obratiti ključnim donosiocima odluka u Srbiji i podeliti svoje probleme sa njima, stoji u saopštenju Nacionalne koalicije za decentralizaciju dostavljenom našoj redakciji. Želeći da pokažemo da su očekivanja građana visoka i da politički pritisak na postojeću vlast raste, ovim projektom smo želeli da napravimo dogovor sa građanima Južne Srbije o kvalitetu decentralizacije koji tražimo, koji je realan, isplativ i koji omogućava učešće građana u donošenju odluka u skladu sa evropskim standardima, kažu u Nacionalnoj koaliciji za decentralizaciju. Kako su nas obavestili , „Autobus decentralizacije” posetiće Sokobanju krajem sledeće nedelje. O tačnom datumu dolaska autobusa bićete naknadno i blagovremeno obavešteni. Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva sve zainteresovane da se pridružite akciji sa parolom: Vreme je da Beograd prestane da odlučuje o svemu.


09.09.2010. Vest – Invalidi rada

Na Izbornoj Skupštini Opštinske organizacije invalida rada za predsednika je izabran Vladimir Klasanović, koji će ovu funkciji obavljati u naredne četiri godine. Za sekretara Opštinske organizacije izabrana je Jelena Krstić. Pored članova skupštine izabran je i Nadzorni i Izvršni odbor, kaže Vladimir Klasanović, novoizabrani predsednik Opštinske organizacije invalida rada.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt