eSokobanja.rs

U sedmom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena gostuju u Kladovu gde se sastaju sa ekipom FK Djerdap / pioniri i petlići FK Ozren u nedelju 2. oktobra dočekuju svoje vršnjake iz FK Radnički iz Lubnice / Prijateljska utakmica izmadju veterana FK Ozren i veterana FK Topličnin iz Prokuplja

28.09.2011. VEST – FK Ozren

U sedmom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena gostuju u Kladovu gde se sastaju sa ekipom FK Djerdap. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15 časova i 30 minuta.


28.09.2011. VEST – FK Ozren, petlići

U okviru drugog kola Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga pioniri i petlići FK Ozren u nedelju 2. oktobra dočekuju svoje vršnjake iz FK Radnički iz Lubnice. Utakmice se igraju na stadionu Bata Noile na Podini sa početkom u 10 časova i 11h i 30 minuta.


28.09.2011. VEST – FK Ozren, veterani

U petak 30. septembra u okviru tradicionalnih susreta dva kluba odigraće se prijateljska utakmica izmadju veterana FK Ozren i veterana FK Topličnin iz Prokuplja. Utakmica se igra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 16 časova. Nakon utakmice za veterane dva kluba i njihove prijatelje biće organizovano zajedničko druženje.