eBooking.rs

Akcija postavljanja otvorenih kontejnera:: JKP „Napredak“ obaveštava građane da će akcija postavljanja otvorenih kontejnera na ulicama Sokobanje, radi iznošenja dvorišnog smeća, početi sutra i trajaće do 13. aprila.

23.02.2011. V E S T – Prolećna akcija, kontinjeri

kontejner  Počela je redovna prolećna akcija postavljanja otvorenih kontejnera, na sokobanjskim ulicama radi iznošenja dvorišnog smeća. Planom je predviđeno da se akcija odradi za 22 dana, odnosno do 13. aprila, a dnevno se postavljaju 6 kontejnera saznajemo od Sanje Knežević upravnice ostalih komunalnih delatnosti u JKP „Napredak. I ove godine, građani mogu u toku akcije da se jave komunalnom preduzeću i nakon završetka akcije kontejneri će naknadno biti postavljeni u ulicama gde je to potrebno . U centralnim gradskim ulicama danas je počelo i postavljanje novih kontejnera kupljenih novcem koji je naša opština dobila prošle godine u okviru akcije „Očistimo Srbiju“. Sledećeg meseca biće zamenjeni i oštećeni mali kontejneri , kaže Sanja Knežević koja je ujedno pozvala građane da se spreme za predstojeću sezonu tako što će nabaviti dovoljno sudova za odlaganje smeća.

U okviru prolećne akcije postavljanja otvorenih kontejnera radi iznošenja dvorišnog smeća, sutra 24. marta kontejneri će biti postavljeni u sledećim ulicama: Prevalac-raskrsnica sa ulicom Ljube Didića, raskrsnica ulice Ljube Didića i Svetozara Markovića, na raskrsnici ulica Ljube Didića i Milana Rakića, raskrsnici Ljube Didića i Laze Lazarevića i raskrsnici ulica Ljube Didića i Mihajla Pupina. JKP „Napredak“ apeluje na građane da u kontejnere ne ubacuju građevinski otpad.


 22.03.2011. V E S T – Akcija postavljanja otvorenih kontejnera

  JKP „Napredak“ obaveštava građane da će akcija postavljanja otvorenih kontejnera na ulicama Sokobanje, radi iznošenja dvorišnog smeća, početi sutra i trajaće do 13. aprila. JKP „Napredak“ apeluje na građane da u kontejnere ne ubacuju građevinski otpad. U okviru ove akcije otvoreni kontejneri biće postavljeni sutra u sledećim ulicama: Timočke Bune, Rudničkoj,, na raskrsnici ulica Rudničke i Prevalac, u Knjaževačkoj, i Prevalac – parking kod česme.