eSokobanja.rs

Preduzeće “Adonis” imalo je zapažen nastup na Poljoprivrednom sajmu u Italiji, saznajemo od Nebojše Stanojevića vlasnika preduća “Adonis”. Prema njegovim rečima sajam je okupio veliki broj učesnika iz susednih zemalja, a preduzeće Adonis prvi put nastupa na ovom sajmu, sa paletom TEASY čajeva. / Juče je u Beogradu potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ulice Ljube Didića. Potpisnici Ugovora su Republika Srbija Ministarstvo za nacionalni investicioni plan, Opština Sokobanja i izvođač radova predvođen preduzećem D.M.

08.09.2010. VEST – Adonis na sajmu u Italiji

Preduzeće “Adonis” imalo je zapažen nastup na Poljoprivrednom sajmu u Italiji, saznajemo od Nebojše Stanojevića vlasnika preduća “Adonis”. Prema njegovim rečima sajam je okupio veliki broj učesnika iz susednih zemalja, a preduzeće Adonis prvi put nastupa na ovom sajmu, sa paletom TEASY čajeva. Sajam predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih sajmova autentičnih prehrambenih proizvoda, koji tradicionalno okuplja najznačajnije proizvođače iz sektora proizvodnje i prerade mleka, mesa, meda, vina, maslina, konditorskih proizvoda, pečuraka i lekovitog bilja, voća, povrća i šumskih plodova. Pored preduzeća Adonis na sajmu su predstavile još tri firme iz Srbije.


08.09.2010. V E S T – Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ulice Ljube Didića

Juče je u Beogradu potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ulice Ljube Didića. Potpisnici Ugovora su Republika Srbija Ministarstvo za nacionalni investicioni plan, Opština Sokobanja i izvođač radova predvođen preduzećem D.M. Invest doo iz Smederevske Palanke. Vrednost radova je 12 64 684 dinara i są PDV-om. Rok za izvođenje radova je 30 dana od uvođenja izvođača u posao, a radovi će početi za nekoliko dana. To je finalizacija dogovora postignutog są Ministarsvom za Nacionalni investicioni plan nakon posete delegacije ministarstva i ministarke Verice Kalanović Sokobanji . Ugovor je potpisan nakon što je Direkcija za urbanizam i izgradnju uradila potrebnu projektnu dokumentaciju a Ministarstvo za NIP sprovelo tendersku proceduru. Do sredine a najkasnije do kraja oktobra pomenuta ulica biće kompletno rekonstruisana u punom profilu. Predsednik Lukić kaže da se nada da će ovim Ugovorom, njegovom realizacijom i uspešnim izvođenjem radova rešiti jedan problem koji već dugo muči stanovnike ne samo ulice Ljube Didića već cele Sokobanje, obzirom da ova ulica izlazi na glavnu ulicu.