eBooking.rs

I ove godine, sa željom da postane tradicija, Kinološko društvo SOKOBANJA, FCI KSS, organizuje, drugu po redu, Nacionalnu izložbu pasa svih rasa. Izložba će biti održana na sportskim terenima hotela ZDRAVLJAK, 25. jula, 2009. godine, a poslednji rok za prijavu je 22. jul, 2009.g.

   I ove godine, sa željom da postane tradicija, Kinološko društvo "SOKOBANJA", FCI KSS,  organizuje, drugu po redu, Nacionalnu izložbu pasa svih rasa. Izložba će biti održana na sportskim terenima hotela "ZDRAVLJAK",  25. jula, 2009. godine, a poslednji rok za prijavu je 22. jul, 2009.g. Upisnina za svakog psa iznosi 1.000 din. sa katalogom, za domaće, a 15 € za inostrane izlagače. Svi zainteresovani vlasnici i odgajivači četvoronožnih ljubimaca sva potrebna obaveštenja, o načinu prijave i upisnine, mogu dobiti putem telefona i e-maila u Lovačkom udruženju "SOKO" iz Sokobanje, a kontakt osobe su Biljana Milovanović i Vojislav Mišljenović.


Spisak kinoloških sudija još nije konačan, jer organizator zadržava pravo  izmena i dopuna, ali, je izvesno da će delegat izložbe biti dr Mahmud AL Degistani.
Dobro došli u Sokobanju!

VS Putnik