PROGLAŠENA LISTA ''DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE'' ZA LOKALNE IZBORE U SOKOBANJI

Na listi Demokratske stranke Srbije nalazi se 30 kandidata za odbornike. Prvi na listi je Aleksandar Milenković Garfild, privatni preduzetnik iz Sokobanje. Na listi se, na prvih pet mesta, pored Milenkovića, nalaze i Zoran Maslovarić, Violeta Stevanović,

PROGLAŠENA LISTA ''DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE'' ZA LOKALNE IZBORE U SOKOBANJI
1 Mart 2016

Opštinska izborna komisija proglasila je u petak 8. aprila listu Demokratske stranke Srbije. Na listi se nalazi 30 kandidata za odbornike u budućem sazivu lokalnog parlamenta u Sokobanji.

Na listi Demokratske stranke Srbije nalazi se 30 kandidata za odbornike. Prvi na listi je Aleksandar Milenković Garfild, privatni preduzetnik iz Sokobanje. Na listi se, na prvih pet mesta, pored Milenkovića, nalaze i Zoran Maslovarić, Violeta Stevanović, Predrag Bata Stevanović i Toplica Golubović.

Demokratska stranka Srbije u ovoj kampanji kandiduje ljude koji su spremni da daju pun doprinos promeni načina delovanja lokalne vlasti u Sokobanji. Na listi se pored članova DSS-a, nalaze i čelni ljudi Nove Srbije i Liberalno demokratske partije u Sokobanji. Iako su u protekle četiri godine bili van parlamenta, članovi ove tri stranke u Sokobanje uvek su ukazivali na loše poteze lokalnih vlasti koji su doveli do toga da Sokobanja izgubi mesto na turističkom tržištu Srbije koje je nekada zauzimala.

U centru kampanje DSS-a za ove lokalne izbore biće ukazivanje na sve loše poteze vlasti u Sokobanji, ali će takođe biti i ponuđena rešenja za većinu problema sa kojima se građani sokobanjske opštine svakodnevno suočavaju. Višedecenijska vladavina DS-a u Sokobanji poklapa se sa većinom problema koji traju isto toliko. Od najvećeg, vodosnabdevanja, do preko četiri hiljade izgubljenih radnih mesta zbog više desetina stečajnih postupaka u preduzećima i firmama koje su poslovale na teritoriji opštine. Zatvoreni hoteli, problemi sa nelegalnom deponijom na obali reke Moravice, stanje glavnog puta koji vodi do Sokobanje samo su još neke od tema o kojima će biti reči u predstojećoj kampanji.

U ovoj kampanji se lažno stvara utisak da će i ovi izbori biti referendum da li će na vlasti ostati demokrate ili će ih naslediti naprednjaci. Iz DSS-a poručuju da građani na ovim izborima dobro razmisle o tome kakve je sve poteze vukla vlast u predhodne dve decenije i gde je Sokobanja trenutno. Da li će se lokalna vlast, ko god je činio u naredne četiri godine, ponovo setiti tek u predizbornoj kampanji da je potrebno srediti lokalne puteve, urediti centralni gradski park ili pomoći najugroženije penzionere sa o dve hiljade dinara. Da li će nam i dalje maksima biti '' Život u izborima, izbori su život '' ili ima života i između dva izborna ciklusa?

DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE

1. Aleksandar Milenković 1965 Preduzetnik Sokobanja

2. Zoran Maslovarić 1961 Privatni preduzetnik Sokobanja

3. Violeta Stevanović 1976 Ekonomista Čitluk

4. Predrag Stevanović 1970 Privatni preduzetnik Sokobanja

5. Toplica Golubović 1955 Građevinski inžinjer Sokobanja

6. Ljubica Dragutinović 1958 Domaćica Sokobanja

7. Ivica Stamenković 1977 Automehaničar Blendija

8. Slaviša Marković 1970 Konobar Mužinac

9. Dragana Simić 1950 Kuvarica Sokobanja

10.Zoran Vojinović 1960 Dipl. ing.zaštite na radu Sokobanja

11.Dejan Milijić 1996 Učenik Čitluk

12.Sonja Blagojević 1970 Radnik Sokobanja

13.Dalibor Marjanović 1978 Mesar Milušinac

14. Mića Bogdanović 1971 Preduzetnik Šarbanovac

15. Katarina Lazić 1985 Ekonomista Resnik

16. Toplica Aleksić 1963 Radnik Trgovišta

17. Dragan Mitrović 1969 Ekonomista Sokobanja

18. Marija Milenković 1991 Preduzetnik Sokobanja

19. Milić Miletić 1952 Radnik Jošanica

20. Aleksandar Božović 1980 Instruktor karatea Sokobanja

21. Jasminka Đorđević 1973 Kuvarica Sokobanja

22. Saša Milisavljević 1972 Električar Sokobanja

23. Radojica Stanimirović 1972 Radnik Blendija

24. Violeta Đorđević 1975 Domaćica Sokobanja

25. Saša Živadinović 1971 Pekar Sokobanja

26. Dragiša Milutinović 1957 Magacioner alata Levovik

27. Seija Eminović 1987 Student Sokobanja

28. Ignjat Blagojević 1995 Učenik Sokobanja

29. Vojkan Miljković 1963 Ugostiteljski radnik Sokobanja

30. Mirjana Radosavljević 1987 Građevinski tehničar Sokobanja

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt