Miting SNS 16. april - Vesti TV Sokobanja

Povodom mitinga koji SNS organizuje u Beogradu 16. aprila, predsednik OO SNS Vlada Milojković u izjavi za našu televiziju rekao je da ova stranka želi vanredne parlamentarne izbore jer su to na mitingu održanom pre dva meseca obećali građanima.

Miting SNS 16. april - Vesti TV Sokobanja
13 April 2011

13.04.2011. V E S T – Miting

Povodom mitinga koji SNS organizuje u Beogradu 16. aprila, predsednik OO SNS Vlada Milojković u izjavi za našu televiziju rekao je da ova stranka želi vanredne parlamentarne izbore jer su to na mitingu održanom pre dva meseca obećali građanima. S obzirom da nismo dobili nikakav odgovor mi ćemo se ponovo okupiti 16. aprila sa istim zahtevom, rekao je Milojković. Milojković je dodao da insistiranje na vanrednim parlamentarnim izborima nikako ne utiče na približavanje Srbije Evropi i na odluku Evropske komisije i dodao da će miting svakako biti miran jer je SNS i prošlog puta pokazala da zna da organizuje mitinge. Smatram da će na ovom mitingu biti više ljudi nego na prošlom jer se živi sve lošije, a našim zahtevom ne ugrožavamo nikog , samo tražimo raspisivanje parlamentarnih izbora, kako bi građani olovkom izabrali najbolje za Srbiju, a to je SNS i stranke okupljene oko nje , dodao je predsednik OO SNS Vlada Milojković. On je pozvao sve građane bez obzira na stranačku pripadnost da dođu na miting, a zainteresovani mogu da se prijave u prostoriji stranke, koja se nalazi iznad Vatrogasnog,svakog dana od 10 do 13 časova ili na telefon 066-811-0072.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt