Isplate biračkim odborima, sednica OIK i prigovor LDP

Opštinska izborna komisija Opštine Sokobanja obaveštava sve predsednike i članove biračkih odbora / OIK će na danas zakazanoj Sednici odlučivati o 7 prigovora koje je podnela izborna lista Preokret – Čedomir Jovanović – LDP – SPO

Isplate biračkim odborima, sednica OIK i prigovor LDP
9 Maj 2012

izbori sokobanja09.05.2012. OBAVEŠTENJE

Opštinska izborna komisija Opštine Sokobanja obaveštava sve predsednike i članove biračkih odbora u stalnom i proširenom sastavvu da će se isplata naknade za rad početi od 10.05.2012. u 11h u prostorijama Opštinske uprave opštine Sokobanja. Naknada može da se podigne lično uz ličnu kartu ili pasoš.

09.05.2012. VEST RTV Sokobanja – Sednica OIK

OIK će na danas zakazanoj Sednici odlučivati o 7 prigovora koje je podnela izborna lista Preokret – Čedomir Jovanović – LDP – SPO, a koji se tiču neregularnosti na izborima održanim 6. maja, saznajemo od Ivana Pavlovića, predsednika OIK. OIK će odlučivati i o formiranju biračkog odbora i štampanju listića na ponovljenim lokalnim izborima na biračkom mestu broj 1 u zgradi Opštine. Sednica OIK održaće se danas u 17 časova.

09.05.2012. VEST RTV Sokobanja - LDP

Lider koalicije Preokret u Sokobanji Predrag Stevanović kaže da su oni uložili prigovore OIK na izbore održane u nedelju 6.maja i da očekuju da osim na Izbornom mestu broj 1, građani ponovo glasaju na još nekoliko mesta u našoj opštini. Stevanović je kazao da su, po svim pokazateljima, ovo najlošije organizovani izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji. Koalicija Preokret se zalaže da u našoj zemlji konačno zavladaju istina, red i zakon, rekao je on i dodao da očekuje da ova koalicija uđe u lokalni parlament i bude žestoka opozicija, a da vlast konačno postane servis svih građana i preduzimljivih ljudi, a ne glavni poslodavac u Sokobanji.


10.05.2012. VEST RTV Sokobanja – OIK

Na danas održanoj Sednici OIK usvojene su odluke u vezi štampanja materijala za ponovljene izbore na biračkom mestu broj 1, i za sastav biračkih odbora u stalnom i proširenom sastavu, saznajemo od Ivana Pavlovića, predsednika OIK. Na juče održanoj Sednici odbijeni su svi prigovori koalicije Preokret. Prigovori nisu bili osnovani, odluka OIK bila je jednoglasna a koalicija Preokter ima pravo žalbe Ustavno sudu, kaže Pavlović. Glasanje će biti ponovljeno samo na biračkom mestu broj 1, gde su bile odredjene nepravilnosti, odnosno bilo je više glasačkih listića u kutiji nego što je bilo birača. Izbori će biti ponovljeni u ponedeljak 14. maja.

05.10.2012. VEST RTV Sokobanja - LDP

Lider Koalicije Preokret u Sokobanji Predrag Stevanović na konferenciji za novinare održanoj danas rekao je da OIK očekivano nije prihvatila 7 prigovora na rad biračkih odbora na izborima održanim u nedelju 6.maja. Kako je kazao Stevanović osnovni razlog za odbijanje prigovora jeste taj što primedbe nisu upućene na vreme, odnosno do zatavaranja birališta, što je obrazložio velikim brojem članova biračkih odbora i haosom na biračkim mestima. Ova Koalicija će se žaliti Upravnom sudu, ali kažu da očekuju istu odluku. Osim toga, Stevanović je pozvao građane da u ponedeljak izađu na ponovljene izbore na biračkom mestu broj 1 i glasaju za Koaliciju Preokret, jer je, kako je istakao, njihova politika različita od politike svih ostalih stranaka.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt