eBooking.rs

"Poseksala sam se sa 200 frajera koje sam upoznala na Internetu!" - piše u svom dopisu i hvali se - to je njen izbor.
Napaljena Britanka Louis Grant u prosjeku svakih pet dana upozna novog muškarca na internetu s kojim se vrlo brzo nađe i poševi. "Ne mogu vam opisati osjećaj kada nekoga upoznam i kada znam da ćemo žestoko trgati odjeću jedno drugome samo nekoliko sati kasnije", priznala je Britanka.

25-godišnja Louise do sada je spavala sa 200 muškaraca, a jednom joj se čak "zalomilo" da se u jednom danu poševila s trojicom, koje je također upoznala na internetu. Usamljena i ostavljena zaručnica, prije tri godine je svoj očaj pokušala prikriti neobaveznim seksom, a kako je internet najjednostavniji način za pronalazak muškaraca spremnih na avanture, Britanka je pronalazak partnera vrlo brzo pretvorila u hobi.

Na svom profilu na nekoliko različitih stranica za traženje partnera Louise je napisala da je "zločesta" što je bio još veći mamac za još zločestije muškarce koji su je odmah obasuli perverznim porukama. Osim dogovaranja seksa preko interneta, 25-godišnjakinja za sebe kaže kako je rođena pod sretnom zvijezdom, da ne voli hrkanje, kućanske poslove i laži.

oOo