eSokobanja.rs

Tri loše navike koje -začudo - mogu poboljšati ljubavnu vezu i seks!
Svi znamo šta su, to, po vezu loše navike, ali, baš, sve od njih nisu razarajućeg djelovanja. Pročitajte kako vam male "greške" mogu poboljšati vezu! Kako, to?!
E pa, čitajte, ne budite lenji...
Povremen nedužan flert može vratiti "iskrice" u vaše oči - "leptiriće" u vaš stomak...i vaš krevet!
Vidi, vidi... nauka, baš, napreduje...

Flert

Nije malen broj osoba koje neverstvom smatraju već i sam flert. Naravno, može biti nevjerstvo, ali, ovde govorimo o nedužnom flertu koji je sam sebi cilj i ne predstavlja zavođenje nikoga od prisutnih (dakle, ni samog sebe!).
Flert će vam podići samopouzdanje, podsetiće vas na stare uspešne dane, kao i to da ste još predmet požude, nečije želje, pažnje... i koji će u vaš život uneti malenu ali vrednu "iskricu", vama toliko potrebnu.
Ponekad je dobro ako vaš partner vidi da i s vama neko želi da flertuje, a možda će ga nešto tako "protresti" i dozvati ga pameti - da vas više ne drži postrani, zapostavljeno.

Sebičnost

U svakom odnosu su potrebni kompromisi, ali oni ne bi smeli uvek biti u odnosu 50-50 %. Naime, najverovatnije je potpuno besmisleno pogledati pola nogometne utakmice da bi se tek posle tog pogledao kraj nekog filma. A to vredi i za druga područja. Nek, jednom, neko od vas popusti 1oo %, a drugi put drugo. I nikad partnera nemojte kriviti zbog neispunjenih želja, ispunjavajte ih sami!
Malo sebičnosti, doneće vam dozu samozadovoljstva, zadovoljstva svojim životom - pa i svojim partnerom - jer vaš teret brige, zbog tog da biste se vi dobro osećali - neće biti "preseljen" na njegova osetljiva ramena...

oOo