eSokobanja.rs

Astrološki znaci ispod pokrivača, to jest šta vam govore zvezde o vašem ljubavnom životu... e, pa, evo vam prilike da sve potanko saznate - i to u nekoliko reči! Sažetost je lepota mudrosti!
S kim ćete se, u seksualnom odnosu, najbolje slagati i kakvi su pojedini znaci u krevetu, molim, lepo! Koliko da ne lutate i, ne daj bože, zalutate - doznajte u ovom seksi horoskopu! Dakle...

SEKSI HOROSKOP: Ovan

Ovnovi često pokazuju egoistične osobine, nemaju mnogo interesa za misli i osećanja drugih. Ova ravnodušnost nije namerna jer se radi o unutrašnjoj, karakternoj prinudi. Jednostavno, Ovnovi moraju biti takvi kakvi su, pa ih, drage moje/dragi moji - tako i prihvatite!

SEKSI HOROSKOP: Bik

Rođeni u znaku Bika, naglašeni su hedonisti i ljubitelji estetike. Imaju izuzetno fizički i puteni pristup životu, kao i vrlo jaku potrebu za bliskošću, ljubavlju i sigurnošću. Čvrsta bića - nema šta!

SEKSI HOROSKOP: Blizanci

Ljubavni život Blizanaca je prema društveno prihvatljivim normama pomalo izvan kontrole jer, dok zanemaruju vlastite probleme, mešaju se u tuđe!

SEKSI HOROSKOP: Rak

Vodeni elemenat ovog astrološkog znaka - Raka - označuje osvježavajući, isceliteljski princip osećajnosti, uživljavanja i saosećanja s drugima. Rakovi su tajanstveni, mistični... i vole da iznenade! Pa, budite pripravni, bolje da znate nego da ne znate!

SEKSI HOROSKOP: Lav

Zvezda Sunce - naše Sunce - vlada ovim astrološkim znakom, i nije čudo što svi Lavovi traže i dobijaju "zvezdani" status u društvu. Eh, da sam i ja Lav/Lavica - bilo bi, drukčuje, sveeee!... Preterano su teatralni, a tuđi podsmeh je najgora noćna mora svakog Lava.

SEKSI HOROSKOP: Devica

Device vole da budu na usluzi drugima. Sklonost samopotcjenjivanju hrani njihovu skromnost i stidljivost. Savršenstvo za kojim tragaju u sebi, traže i u drugima... Bogami, lepo! Zvezde, hvala!...

SEKSI HOROSKOP: Vaga

Vage su veliki šminkeri. Na putu do uspeha, koriste se strategijom takta i laskavom diplomatijom tipa "ni za glavu - ni za rep"! Da bi se osećali celovitim, pokušavaju uskladiti sve suprotnosti u sebi i drugima. Da, da... da ne klima ni tamo ni amo!

SEKSI HOROSKOP: Škorpion

Škorpionska seksualna magija, vrlo je moćna, dovoljna da opčini i zaludi! Reč je o bezdanu u koji vas on ili ona vodi strastvenim, zavodničkim, 'slatkovražjim' smeškom.

SEKSI HOROSKOP: Strelac

Osoba koju Strelac privuče u svoju intimnu orbitu, mora znati da On ili Ona svoju slobodu ceni iznad sveg. U najgorem izdanju, Strelci su neodgovorna i neverna stvorenja!... Ja rekoh, i...

SEKSI HOROSKOP: Jarac

Ispod Jarčevske ledene sante od lica, skriva se nesigurnost, sumnjičavost, strah od dubljih emocija. Previše truda i vremena troši na izgradnju statusa u društvu. A sve bi da preskoči, da nađe prečicu, da... itd.

SEKSI HOROSKOP: Vodolija

Ako su Ribe najpromiskuitetniji znak, jer menjaju partnere!... Vodolije su najperverzniji! Sigurno je neki originalni Vodolija izmislio 'samoolakšavajući faktor' - vibrator?! Ma proveriću, hoću da sebi dokažem da sam u pravu!

SEKSI HOROSKOP: Ribe

Ribe imaju najjače seksualne senzore i antene u čitavom Zodijaku. S njim ili s njom možete doživeti božanski nadahnutu primopredaju nežnosti, ali i animalno-mazohističku seansu. Pa...

oOo