eSokobanja.rs

Svaka ljubavna veza, na početku je srećna, ali posle nekog vremena, kad je počne nagrizati rutina i kad "hemija ispari", a strast ostane samo u sećanju, vratiti onaj osećaj zaljubljenosti i povratiti veru u vezu - pravi je poduhvat...
Ako ste i vi među onima kojima su prava ljubav i najiskrenija osećanja ostala samo u sećanju, pročitajte nekoliko predloga kako biste mogli vratiti onaj nezaboravan osećaj strastvene veze. Ne mora "da bidne", ali može i da upali…

Ljubite se!!!

Nema intimnije stvari od poljupca, a posle poljupca se svašta može desiti...

Razgovarajte!!!
Zaboravite na televiziju, knjige, društvo, automobile, nakit, politikju... i ostale "bakrače"... vi ste u pitanju, vi, lično!... i posvetite se jedno drugom u što opuštenijem razgovoru. Tema je nevažna – važna je saradnja. Prestane li druženje, vaša je veza na pola puta do potpunog prekida.

Slobodno vreme!!!

Bez obzira na prenatrpan dnevni raspored i gomilu obaveza, pokušajte pronaći, bar, pola sata dnevno za vreme sa svojim partnerom. Ako ništa drugo, prokomentarišete dnevne događaje, obaveze i dogodovštine. Lepršavo, usput!

Vođenje ljubavi!!!

Često vođenje ljubavi i obostrano poverenje pri ispunjavanju i najskrivenijih želja, samo će još više utvrditi vašu vezu.

Lično vreme!!!

Volite li do neba svog partnera, ne znači da morate izgubiti sve svoje prijatelje, lična zadovoljstva, rodbinu, skrivene strasti. Ostavite određeno vreme za udovoljavanje samom ili samoj sebi jer, ako ste vi srećni, nema razloga da se tako ne oseća i vaša druga polovina. Nemojte se zapostaviti.

Stare rane!!!

Greške iz prošlosti najbolje je što dublje zakopati i po mogućnosti ih nikad ne izvlačiti i stavljati nekom pod nos. Što je bilo, bilo je, to se ne možete promeniti.

Tim!!!

Dobar tim priznaje greške, a timski igrači samo uz međusobnu podršku mogu doći do vrhunskih rezultata. Pokušajte delovati kao uhodan tim. Niko nije savršen, i uvek može biti bolje.

oOo