eSokobanja.rs

Preko dana najviše vremena provodimo na poslu. Zato nije nikakvo čudno da tamo imamo najviše šansi za upoznavanje, a, ponekad, ostvarimo i seksualnu želju!
Seks je mogućan, svud, ima bezbroj zgodnih prilika pa se fizička ljubav i dešava, naravno, i na radnome mestu, ništa novo...
Do sad se javno krilo da li je seks pokušan i u svemiru, jer, stvarno, zašto bi bestežinsko stanje bilo smetnja?! Nema razloga! Nažalost, mi ne znamo odgovor da li su astronauti, već... itd.
Postoje "ženska" i "muška" zanimanja na kojima, ako imate većinsku seksualnu orijentaciju, nećete upoznati životnog partnera na radnome mestu. Ako ste profesorka u srednjoj školi, s ostalih petnaest koleginica, imate maksimalno 10-postotnu šansu da će vas primetiti astmatičan profesor geografije koji je pred penzijom, i to, tek, posle njegovog "uskakanja" u nastavni proces zbog nečijeg nepredviđenog nedolaska!
Postoje i zanimanja koja su, gotovo, sinonim za seks na radnome mestu. I ono što se priča o lekarima, medicinskim sestrama, pilotima, stjuardesama, direktorima, sekretaricama... nisu samo priče za ćitalačku razonodu, već... itd.! Ako u hotelu, u Dubaiju, zazvoni telefon i kapetan pita svoju koleginicu iz posade hoće li mu posuditi pastu za zube - svako zna šta time misli!
Slična iskustva ima i zdravstveno osoblje na kafi u lekarskim sobama, a ni druga zanimanja bitno se ne razlikuju.
Ovi ljudi zajedno provode mnogo više vremena nego sa svojim stalnim partnerima. O svojim životima, međusobno, znaju, sve: kakve tapete imaju u dnevnoj sobi, u čem su deca loša u školi, kad će ići svekrvi na ručak ili hoće li ići na odmor u Tunis.
A najvažnije je što zajedno proživljavaju najnapetije trenutke svog profesionalnog života. Takve zajednički proživljene turbulencije na palubi aviona ili postoperativno krvarenje iz operisanog kuka - mogu, zaista, zaokupiti čoveka.
O tom možete pričati i kod kuće, ali, posle više od 20 godina braka, više nikog neće zanimati, pogotovo ne suprugu!
Ovaj međusobno proživljen stres i, uopšte, napetost, jak su magnet koji privlači i povezuje polove na radnome mestu. Još kad je, u prostoriji, u kojoj vodite vatrenu raspravu koju partnerka pažljivo sluša, i razmešten krevet - verovatnost da u njemu završite - jednaka je 99-postotnoj mogućnosti!
Radni sto u kancelariji ili zadnje sedište automobila - mogu pružiti sličnu uslugu, ali to nije to. Udobne fotelje u kancelarijama državnih i privatnih institucija i hotelskih soba - imaju velike prednosti i izazove koje retko ko propušta!
Naravno, postoje i verni zaposleni koji izbegavaju seks na radnome mestu, ali su oni retki i sve ređi! Izazov mesta, vremena i blizina... čine svoje! Na primer, ako je sekretarica vaša supruga ili ako budno pazi u susednom nadleštvu.
Bračni parovi koji dele isto zanimanje imaju mnogo prednosti. Na primer, dvoje inženjera svaki dan pre spavanja mogu šaptati o dobro podmazanim osovinama, ekonomisti o tom da li je kurs dramatično pao, a lekari o gljivicama koje su juče, ujutro, imali na odeljenju... Ali...
A poslodavcima je to, čak, i prednost - zato što se tim radni proces produžuje čak i u bračnoj sobi supružnika...
U svom životu najviše vremena posvećujemo poslu, seksu i svojim hobijima. Oni srećniji, shvatili su da se to sve može predivno spojiti i proživeti neverovatno dobar i uzbudljiv život!

oOo