eBooking.rs

XXV Sednica Opštinskog veća biće održana u ponedeljak 1. novembra. Na dnevnom redu naćiće se 13 tačaka / Projekat uredjenja poljskih puteva u svim mesnim zajednicama, za koji je Opština Sokobanja konkurisala kod Ministarstva poljoprivrede u završnoj je faz / VIII kongres SPS-a, biće održan 11. decembra. Sednica OO SPS-a biće održana sutra i na njoj će biti utvrdjen sastav Opštinske konferencije / Elektroistok otpočeo je kampanju utuženja svih potrošača koji duguju za utrošenu električnu energiju / XI Smotra kulturnog stvaralaštva Borsko-zaječarskog okruga biće održana sutra u Knjaževcu. U programu će učestvovati penzioneri i invalidi rada iz Sokobanje... /

28.10.2010. V E S T – XXV Sednica Opštinskog veća


XXV Sednica Opštinskog veća biće održana u ponedeljak 1. novembra. Na dnevnom redu naćiće se 13 tačaka, između ostalih: Razmatranje i donošenje Rešenja o postavljanju načelnika Opštinske uprave opštine Sokobanja, Razmatranje i utvrđivanje predloga I Rebalansa Odluke o budžetu opštine Sokobanja za 2010 godinu, Razmatranje i utvrđivanje predloga Zaključka o usvajanju Rebalansa Programa poslovanja Direkcije za urbanizam i izgradnju za 2010 godinu, Razmatranje i utvrđivanje predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o cenama komunalnih usluga JKP „Napredak“, Razmatranje i utvrđivanje predloga Odluke o prihvatanju obaveze servisiranja duga po projektu Izgradnje kompleksa sportskih bazena u Sokobanji, Razmatranje i utvrđivanje predloga Odluke o minimumu procesa rada i načinu njegovog obezbeđivanja u predškolskoj ustanovi „Bucko“, Razmatranje i utvrđivanje predloga Odluke o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije kao i Razmatranje i donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Pravilnik o izmeni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi. XXV Sednica Opštinskog veća biće održana u maloj sali Skupštine opštine sa početkom u 11 časova.


28. 10. 2010. VEST: Uredjenje poljskih puteva u završnoj fazi

Poljski puteviProjekat uredjenja poljskih puteva u svim mesnim zajednicama, za koji je Opština Sokobanja konkurisala kod Ministarstva poljoprivrede u završnoj je fazi, saznajemo od, pomoćnika predsednika opštine za poljoprivredu, Saše Jovanovića. Vrednost projekta je 7 000 000 din. Učešće Ministarstva u ovom projektu je 70%, a loklane samouprave 30 posto, kaže Jovanović. Odredjen je i izvodjač radova. Ostalo je jedino potpisivanje Ugovora izmedju izvodjača i resornog Ministarstva, kaže Jovanović. Projektom je predvidjeno popunjavanje poljskih puteva u svim mesnim zajednicama i očekujemo da se svake godine radi po 500m poljskih puteva u svakoj MZ. Ovo je novina u Ministarstvu poljoprivrede i mi ćemo svake godine konkurisati za ove investicije, kaže Saša Jovanović.Radovi će početi po potpisivanju Ugovora sa izvodjačima, ukoliko to vremenski uslovi dozvole Rok je 60 dana a ukoliko vremenske prilike budu loše, radovi će biti nastavljeni na proleće, saznajemo od Saše Jovanovića.


28. 10. 2010. VEST: VIII kongres SPS-a, biće održan 11. decembra.

VIII kongres SPS-a, biće održan 11. decembra. Sednica OO SPS-a biće održana sutra i na njoj će biti utvrdjen sastav Opštinske konferencije i datum sednice, saznajemo od predsednika OO, Zorana Milovanovića. Opštinska konferencija će na sednici razmatrati pitanja koje će biti teme kongresa, a biće donet I izveštaj o radu izmedju VII i VIII kongresa. Na sednici će biti razmotren Predlog programa rada SPS-a, za naredni period. Najavljene su i promene, tako da će se razmatrati i Predlog Statuta Socijalističke partije Srbije.


 

28.10.2010. VEST – Elektroistok otpočeo je kampanju utuženja svih potrošača koji duguju za utrošenu električnu energiju


Dugovanja potrošača za utrošenu električnu energiju iz meseca u mesec se povećavaju za 10 do 15 posto, kaže Siniša Petrović, direktor Elektrodistribucije u Sokobanji, i sada iznose oko 150 miliona dinara. Elektroistok otpočeo je kampanju utuženja svih potrošača koji duguju za utrošenu električnu energiju,kaže Petrović.


 

27..10.2009. VEST - XI Smotra kulturnog stvaralaštva Borsko-zaječarskog okruga biće održana sutra u Knjaževcu


XI Smotra kulturnog stvaralaštva Borsko-zaječarskog okruga biće održana sutra u Knjaževcu. U programu će učestvovati penzioneri i invalidi rada iz Sokobanje, Zaječara, Majdanpeka,Bora, Boljevca, Kladova i Negotina. Penzioneri će svoje umeće pokazati u sledećim disciplinama: horsko pevanje,solo pevanje, literalno stvaralaštvo, recitatorstvo, likovno stvaralaštvo, folklorne igre i narodne rukotvorene, kaže predsednik Opštinske organizacije penzionera Stojadin Stojković-Disco.


28. 10. 2010. VEST: FK „Ozren“

U zaostaloj utakmici VII kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga fudbaleri "Ozrena" juče na stadionu "Bata Nole" u Sokobanji pobedili ekipu "Mladost" iz Sumrakovca rezultatom 3:2. Strelci za "Ozren" bili su Urošević, Pejčić i Petrović. U IX kolu Okružne lige FK "Ozren" se u subotu, 30. oktobra, sastaje sa ekipom "Midžor" iz Kalne. Utakmica se igra na stadionu "Bata Nole" u Sokobanji sa početkom u 14h.

 FUDBAL – PIONIRI

Pioniri FK "Ozren", u okviru VII kola Lige pionira i mladjih pionira Borskog i Zaječarskog okruga, u nedelju, 31. oktobra, sastaju se sa vršnjacima iz FK "Radnički" iz Lubnice. Utakmica se igra na stadionu "Bata Nole" sa početkom u 11, 15h.

 FUDNAL, DRUGI TIM

Drugi tim FK "Ozren" u nedelju, 31. oktobra, u okviru IX kola Opštinske lige sastaje se sa FK "Bukovik" iz Vrbovca. Utakmica se igra na stadionu "Bata Nole" sa početkom u 14h.