TURISTIČKI CVET NAJUSPEŠNIJIMA

TURISTIČKI CVET:: Međunarodni dan turizma, 27. septembar, obeležen je u Beogradu dodelom nagrada za doprinos i razvoj ove privredne grane u Srbiji, najuspešnijim organizacijama i preduzetnicima. Među dvanaest nagrađenih je i Organizacija za turizam, kulturu i sport- Sokobanja, koja je dobila TURISTIČKI CVET za osvojeno prvo mesto u kategoriji Turističkih organizacija.

TURISTIČKI CVET NAJUSPEŠNIJIMA
30 Septembar 2008

turistički cvetMeđunarodni dan turizma, 27. septembar, obeležen je u Beogradu dodelom nagrada za doprinos i razvoj ove privredne grane u Srbiji, najuspešnijim organizacijama i preduzetnicima. Među dvanaest nagrađenih je i Organizacija za turizam, kulturu i sport- Sokobanja, koja je dobila "Turisticki cvet", za osvojeno prvo mesto u kategoriji Turističkih organizacija. Nagradu je direktoru OTKS-a, Slobodanu Krsticu, uručio državni sekretar za turizam Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Goran Petković, koji je bio i predsednik žirija. Pozdravljajući sve prisutne na skupu Goran Petković je naglasio da je turizam u Srbiji u proteklih nekoliko godina najprofitabilnije zanimanje, jer iz godine u godinu beležimo sve veći broj poseta iz inostranstva.

Slobodan Krstić kaže da mu je veoma drago što je Sokobanja dobila ovo priznanje, da je ono obavezujuće i da ce se zaposleni u OTKS zalagati da ovakva i slicna priznanja i nagrade Sokobanja osvaja i u narednim godinama. Svečanosti u Beogradu pored Slobodana Krstića, prisustvovali su predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić i njegov zamenik Aleksandar Milenković.

Turisti, vidimo se u Sokobanji!

autor:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt