Svečana akademija - Vesti TV Sokobanja 27.01.2012.god.

Svečana akademija u organizaciji DD Sveti Sava, a povodom obeležavanja svetosavskoh svečanosti održana je sinoć u hotelu Zdravljak / Čestitku svim učenicima je uputio narodni poslanik Dejan Nikolić / Savindan je danas svečano obeležen u osnovnoj i srednjoj školi kao i u Predškolskoj ustanovi Bucko

Svečana akademija - Vesti TV Sokobanja 27.01.2012.god.
27 Decembar 2012

27.12.2012. VEST - Akademija

svetosavske svecanosti Svečana akademija u organizaciji DD Sveti Sava, a povodom obeležavanja svetosavskoh svečanosti održana je sinoć u hotelu Zdravljak. Sveštenstvo je otpevalo himnu Svetog Save, nakon čega je obavljeno rezanje slavskog kolača. Stari kolačar Dejan Pejović predao je kolač novom kolačaru Goranu Stojanoviću. Djacima generacije uručeni su zlatnici, dar Slobodana Krunića iz Boograda, i dodeljene zahvalnice onima koji su svojim radom dali doprinos u aktivnostima DD Sveti Sava. U kulturno umetničkom programu učestvovali su Ivana Šćepanović, glumica Narodnog pozorišta iz Beograda i učenici škole za muzičke talente iz Ćuprije. Nakon programa upriličen je koktel za sve prisutne. Svetog Savu tradicionalno obeležavaju OŠ Mitropolit Mihailo, SŠ Branislav Nušić, PU Bucko i NB Stevan Sremac.

27.01.2012. VEST - Dejan Nikolić

Dan Svetog Save tradicionalno je obeležen i u područnim školama osnovne škole Mitropolit Mihailo. Naša ekipa je obišla školu u Nikolincu gde su đaci spremili priredbu od pesama i poučne mini-predstave Šljive za đubre. Priredbi i proslavi školske slave u Nikolincu prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, predstavnici mesne zajednice Nikolinac, roditelji i nastavnici. Čestitku svim učenicima je uputio narodni poslanik Dejan Nikolić koji im je poručio da vredno uče jer je znanje bogatstvo koje traje čitavog života.

27. 01. 2012. VEST: VRTIĆ

PU "Bucko" i ove godine kao i prethodnih, Sv. Savu je obeležila svečanom priredbom. Priredbu su radile vaspitačice koje vode predškolske grupe. Deca predškolskog uzrasta spremila su i izvela ovu priredbu za svoje mladje drugare, roditelje i zaposlene u PU "Bucko", a priredbi su prisustvovali i predstavnici DD "Sveti Sava". Svetosavska priredba je u PU "Bucko" postala tradicionalna, a spremanje predstave predškolcima je predstavljalo zadovoljstvo, kaže vaspitačica Snežana Kovanović. Ona je u ime ustanove čestitala praznik školarcima i svima koji obeležavaju ovaj dan.

27.01.2012. VEST – Sveti Sava OŠ

U OŠ "Mitropolit Mihailo" tradicionalno je obeležen Sveti Sava, rezanjem slavskog kolača i prigodnim programom, u pripremi profesora Borislava Mladenovića. Kolačar je ove godine bila porodica Stefanović, a kolač je preuzela porodica Djordjević. Najuspešnijim učenicima na likovnom konkursu na temu svetosavlja dodeljene su nagrade. Prvu nagradu od 1. do 4. razreda dobila je Sara Radovanović, a u kategoriji od 5. do 8. razreda Petra Jakšić. Nakon priredbe za sve prisutne porodica kolačara priredila je prigodnu zakusku.

27.01.2012. VEST – Sveti Sava, SŠ

Savindan je danas obeležen i u SŠ Branislav Nušić. Srednjoškolci su otpevali himnu svetitelju, nakon čega je obavljeno rezanje slavskog kolača. Ove godine kolačar je bio profesor Tomislav Milosavljević, a kolač je preuzeo Dragan Bogojević. Učenici su recitovali tekstove o Svetom Savi, nakon čega je priredjena zakuska.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt