Sokobanja - Prvomajski koncert AMADEUS BEND

Kao prvomajska uteha zbog kišnog, a i pomalo hladnog prvog dana maja koncert grupe AMADEUS BEND je došao kao melem na ranu. Naime, tačno u 20 časova na sokobanjskom trgu počeo je koncert grupe AMADEUS BEND, koji je sa oduševljenjem pratilo oko 3000 gostiju i meštana Sokobanje

Sokobanja - Prvomajski koncert AMADEUS BEND
3 Maj 2009

Kao prvomajska uteha zbog kišnog, a i pomalo hladnog prvog dana maja koncert grupe AMADEUS BEND je došao kao melem na ranu.

Naime, tačno u 20 časova na sokobanjskom trgu počeo je koncert grupe AMADEUS BEND, koji je sa oduševljenjem pratilo oko 3000 gostiju i meštana Sokobanje. Članovi ove popularne grupe kod nas su zabavljali prisutne svirajući hitove sa svojih albuma skoro 2 sata bez prestanka.

Bina je bila postavljena na već ustaljenom mestu preko puta Miloševog Konaka, tako da se koncert mogao pratiti i sa terasa i bašta okolnih kafića koji su se posebno pripremili za ovaj dogadjaj.

Kao malo mesto, ali veliki turistički centar, Sokobanja je ovog 1.maja ugostila više hiljada ljudi i normalno sve je proteklo u najboljem redu. Jer po tradiciji „gost je uvek u pravu“ a i profesionalnost sokobanjskih službi je na visokom nivou, tako da se slučaju ne prepušta ništa.

Promotivnu kampanju koju je vodila „Organizacija za turizam kulturu i sport Sokobanja“ urodila je plodom pa su pored strandardnih turista koji odmaraju u Sokobanji i ovog puta bili u velikom broju i posetioci iz okolnoh gradova Niša, Kruševca, Aleksinca, Knjaževca, Boljevca, koji su današnji praznik proveli na sokobanjskim izletištima i pomenutom koncertu.

Današnji dan je i pokazatelj za predstojeću sezonu, pa po tome, nadamo se jakoj sezoni nasuprot najavljvanoj svetskoj krizi koja nas nažalost prati unazad par decenija. Ništa novo!!!

Pozdrav iz Sokobanje!!!

autor:

Perica Obradovic

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt